Hyppää sisältöön
Varastotyöntekijä,

Varastoalan koulutus

Opiskele varastoalalle

Haluatko uran, jossa on jatkuvasti kysyntää ja mahdollisuus edetä? Varastoala tarjoaa juuri tällaisen tilaisuuden! Varastoalan työ on merkittävä osa logistiikkaketjua, joka kattaa varastoinnin ja tavaroiden hallinnan erilaisissa toimintaympäristöissä. Koulutuksemme avaa ovet monille eri urapoluille ja mahdollistaa joustavan urakehityksen. Aloita perustasolta ja voit edetä vaikka asiantuntija- tai johtotehtäviin.

Varastoalaan kuuluvat tehtävät vaihtelevat varastonhallinnasta tavaroiden vastaanottoon, tilausten käsittelyyn ja toimituksiin erilaisissa varastoissa ja terminaaleissa.

Kun haluat työskennellä osana tärkeää ja laajaa logistiikan ketjua ja saada kokonaisvaltaisen kuvan alasta, hyvä valinta on aloittaa varastotyöstä. Varastoalan työ on monipuolista ja tarjoaa sinulle paljon mahdollisuuksia kehittää taitojasi eri tehtävissä ja edetä uralla erilaisiin logistiikka-alan tehtäviin.

Millaisia töitä varastoalalla tehdään ja missä?

Varastoalalla voit työskennellä erilaisissa organisaatioissa kuten tukuissa, vähittäiskaupoissa, postitus- ja kuljetusyrityksissä. Työ vaatii tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Työtehtäviin kuuluu tuotteiden vastaanotto ja tarkastus, varastotilan hallinta ja järjestäminen, inventaariot, tilausten keräily ja toimitus sekä asiakaspalvelu.

Jos olet jo kokenut varastoalan työntekijä voit lisätä osaamistasi ja edetä uralla, vaikka esimiestehtäviin tai syventää osaamista esimerkiksi hyllyturvallisuuden koulutuksissa.

Varastoala, varastonhoitaja ajaa trukilla

Jos olet nyt siirtymässä varastoalalle, suorittamalla ammatillisen perustutkinnon tai osan siitä saat perusosaamista alan eri tehtäviin. koulutukseen liittyvillä työjaksoilla pääset tutustumaan alan työnantajiin ja etsimään itsellesi kiinnostavaa työpaikkaa.

Kun olet jo työskennellyt muutaman vuoden, ammattitutkinto tarjoaa syvällisempää osaamista.

Tutustu alta varastoalan koulutuksiin

Varastoalan koulutuksia toteutetaan Vantaalla sekä Turussa. Onpa lähtötilanteesi mikä tahansa, koulutuspolku löytyy varmasti. Jos sinulla on jo työpaikka voit suorittaa opinnot myös oppisopimuksella!

Tutustu alta monipuoliseen varastoalan koulutustarjontaamme:

Koulutuksen yhteystiedot

Haku