Hyppää sisältöön
Trukinkuljettaja työssään.

Palvelulogistiikka-työntekijä

Tutkinto:Perustutkinto
Koulutusala:Logistiikka
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa, Turku

Palvelulogistiikkatyöntekijän työ on lähetysten keräilyä, pakkaamista, lähettämistä, vastaanottamista ja varastointia.   Teet tehtäviä käyttäen varaston tai terminaalin tavarankäsittelylaitteita, trukkia ja automaatiikalla ohjattavia laitteita. Työstät myös varastoinnin ja lähetysten asiakirjoja tietotekniikkaa käyttäen. 

Mihin palvelulogistiikkatyöntekijä työllistyy? 

Palvelulogistiikkatyöntekijä voi työskennellä lukuisissa erilaisissa yrityksissä. Näitä ovat esimerkiksi tukkuliikkeet, jakelukeskukset, kuljetus- ja logistiikkayritykset, verkkokaupat ja vähittäiskaupan yritykset sekä teollisuus.  

Koulutukseen hakeutuminen

Palvelulogistiikkatyöntekijän koulutukseen voit hakea suoraan oppilaitokseemme päiväopiskeluun (jatkuva haku) tai esimerkiksi oppisopimuskoulutukseen. Myös TE-palveluiden koulutustarjonnasta löydät usein palvelulogistiikkatyöntekijän opintoihin valmistavaa koulutusta.

Varastossa oppilas ja opettaja

Tutustu alta alkaviin varastoalan koulutuksiin ja etsi itsellesi sopiva

Varastoalan koulutuksia toteutetaan Vantaalla sekä Turussa. Onpa lähtötilanteesi mikä tahansa, koulutuspolku löytyy varmasti. Jos sinulla on jo työpaikka voit suorittaa opinnot myös oppisopimuksella!

Haku