Hyppää sisältöön

Maahanmuuttajille

Tervetuloa Suomeen! Jos olet muuttanut tänne ja haluat aloittaa opiskelut Suomessa, järjestämme koulutuksia, jotka on suunniteltu nimenomaan sinulle. Nämä koulutukset auttavat sinua tutustumaan tiettyyn ammattialaan tai tarjoavat mahdollisuuden kouluttautua uudelle alalle riippuen koulutuksen sisällöstä.

Koulutukset pidetään pääasiassa suomeksi, mutta ne on suunniteltu tukemaan kielitaitoasi. Joissakin koulutuksissa voi olla vaatimuksia kielitaidosta varmistaaksemme, että kaikki osallistujat voivat hyötyä opetuksesta. Kielitaitovaatimukset luokitellaan yleensä A1-tasolta C1-2-tasolle.

Tarjoamamme koulutukset kattavat laajasti eri aiheita valitsemallasi opintoalalla. Esimerkkinä ”Kotoudu”-koulutukset, jotka syventyvät tiettyyn ammattialaan ja käsittelevät laajasti kyseisen alan erityispiirteitä. Näiden koulutusten päätavoitteena on varmistaa, että hankit tarvittavat tiedot menestyäksesi mahdollisissa jatko-opinnoissa, erityisesti valitsemaasi ammattiin liittyvissä opinnoissa.

Voit myös valita suoraan sinulle maahanmuuttajana suunniteltuja koulutuksia, jotka tähtäävät tietyn ammatin tai työtehtävän hallitsemiseen. Näissä koulutuksissa suunnitellaan joko koko tutkinto tai osatutkinto ottaen huomioon lähtötasosi, kielitaitosi ja aiemman koulutuksesi.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan koulutuksiimme tai haluat lisätietoja, älä epäröi ottaa yhteyttä. Tervetuloa mukaan koulutuksiin, joissa avautuu uusia mahdollisuuksia ja onnistumisia!

Opiskelijatarinat

Kysy lisää koulutuksista

Haku