Hyppää sisältöön

Kiinteistöpalveluala

Opiskele kiinteistöpalvelualaa

Työssäsi kiinteistöpalvelualalla korostuu kiinteistöjen tehokas ja taloudellinen ylläpito, hallinta sekä hyvä asiakaspalvelu. Työskentely alalla tarjoaa mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa erilaisten ihmisten kanssa, kuten kiinteistön omistajien, vuokralaisten, ostajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Työ voi tapahtua erilaisissa ympäristöissä, kuten asuinrakennuksissa, toimistoissa, kauppakeskuksissa, teollisuuskiinteistöissä tai julkisissa tiloissa.

Tutustu hauissa oleviin kiinteistöpalvelualan koulutuksiin:

(Jos linkin takaa ei löydy yhtään koulutusta, meillä ei valitettavasti ole juuri nyt hakua auki.)

Tiedossa monipuolisia kiinteistöpalvelualan töitä

Kiinteistöpalvelualan ammattiosaajana hallitset kiinteistöjen tekniset järjestelmät, niiden huollon ja korjaukset. Lisäksi kiinteistöjen piha-alueiden kunnossapito kuulu olennaisena osana työnkuvaasi.

Kiinteistöalan kehitys on myös painottunut yhä enemmän kestävyyteen ja energiatehokkuuteen. Kiinteistöpalvelualan ammattilaisena pyrit kehittämään ja ylläpitämään kiinteistöjä siten, että ne ovat ympäristöystävällisiä ja täyttävät kestävän kehityksen vaatimukset.

Työssäsi kiinteistönhoitajana sinulla on mahdollisuus nähdä työsi konkreettiset tulokset, saat vaihtelevat työtehtävät ja mahdollisuus jatkuvaan ammatillisen kehittymiseen. Toimit kiinteistönhoitajan tehtävässä, joka helpottaa monen ihmisen arjen sujuvuutta. Riippumatta siitä, millainen lähtökohtasi on, löydät varmasti sinulle sopivan koulutusmahdollisuuden meiltä.

Sinulla on mahdollisuus suorittaa koko perustutkinto tai osan siitä. Kiinteistö- ja puhdistuspalvelualan perustutkinto, kiinteistönhoitaja, on suunniteltu niille, jotka aloittavat alan ilman aiempaa kokemusta. 

Kiinteistöpalvelualaa voit opiskella työvoimakoulutuksena

Kiinteistöpalvelualan työvoimakoulutus on ensisijaisesti tarkoitettu yli 20-vuotiaille työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille, jotka ovat suorittaneet oppivelvollisuutensa. Koulutus toteutetaan yleensä lyhytkestoisena, ja sen tavoitteena on helpottaa työllistymistä. Osa työvoimakoulutuksista valmistaa osallistujia perus- tai ammattitutkinnon osiin. Työvoimakoulutuksen avulla voit edistää työllistymistäsi, ja kun olet työllistynyt, voit solmia oppisopimuksen työnantajasi kanssa ja suorittaa halutessasi koko tutkinnon.

Kiinteistönhoitajaksi myös oppisopimuksella

Opinnot voi suorittaa myös oppisopimuksella. Työssä oleville suunnattu oppisopimus edellyttää työpaikkaa sen alkamishetkellä. Oppisopimuskoulutuksen avulla voit jatkaa kesken jääneitä opintojasi, hankkia lisäkoulutusta tai vaihtaa alaa.

Vaihtoehdot kiinteistöpalvelualan koulutuksista

Haluatko olla ajan tasalla kiinteistöalan kehityksestä ja hyödyntää uusimpia innovaatioita työssäsi? Löydä oma koulutuksesi alla olevista vaihtoehdoista.

Kysy lisää koulutuksista

Haku