Hyppää sisältöön

Työhyvinvointi

TTS Työtehoseuran työntutkimus- ja kehittämispalveluiden keskiössä on jo sadan vuoden ajan ollut työhyvinvoinnin edistäminen. Työntutkimuksissa pureudutaan työn sujuvuuteen, turvallisuuteen ja kuormittavuuteen vaikuttaviin tekijöihin. Lähtökohtana on kannustaa työyhteisöä kestävään hyvinvointiin. Työntutkimusten osana kyselyt ja haastattelut antavat työn kehittämiseen arvokasta tietoa työn parhaiten tuntevilta eli kohdetyöpaikan henkilöstöltä. Työhyvinvointiin pureudutaan pintaa syvemmälle.    

Käytössämme on työntutkimuksen monipuolista välineistöä, esimerkiksi:

  • sähköiset kyselyt, henkilökohtaiset haastattelut ja työpajat
  • fyysisen kuormituksen analysoinnin työkaluja
  • kehotärinän mittauslaitteisto
  • silmänliikekamera ja
  • mittareita olosuhteiden mittaamiseen

”Työntutkimus ei ole pelkkää ajan mittaamista, vaan työ on monen tekijän summa. Suuntana on yhä enemmän kokonaisvaltainen ote työpaikan kehittämiseen. Osallistavassa työntutkimuksessa vahvassa roolissa ovat työntekijöiden kokemukset ja ajatukset. Pitää ymmärtää, millaisia me ihmiset työntekijöinä olemme.”

Työn kehittämisen asiantuntijat kumppaniksi

TTS Työtehoseura on erikoistunut työn kehittämiseen tuottavuuden ja työhyvinvoinnin edistämiseksi. Työntutkimukset, työntutkijan valmennus sekä tuottavuus- ja työhyvinvointipalvelut soveltuvat hyvin laajempien kehitysprojektien osaksi. Taustalla voivat olla työpaikan sisäiset kehityshankkeet tai yrityksessä ulkopuolisen rahoituksen, esimerkiksi Business Finlandin, vakuutusyhtiöiden tai Työsuojelurahaston myöntämän rahoituksen, tuella toteutettavat projektit.

Laajemmissa toimialojen kehittämishankkeissa, kuten julkisesti rahoitetuissa hankkeissa, meillä on pitkäaikaista kokemusta niin toteuttajana kuin yhteistyökumppanina. Kohderyhminä ovat olleet yritysryhmät ja eri alojen ammattikunnat. Ota yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa, ja jutellaan lisää yhteistyön mahdollisuuksia! 

Lisätietoja

Haku