Hyppää sisältöön

Työturvallisuuskoulutukset

Etsitkö tehokasta ja käytännönläheistä työturvallisuuskoulutusta logistiikan, rakentamisen tai tuotannon aloille? Etsitkö kumppania, joka ymmärtää eri alojen tarpeet ja tarjoaa räätälöitäviä koulutusratkaisuja sekä esimiehille että työntekijöille? TTS Työtehoseura on vastaus tarpeisiisi.

Meillä yhdistyy vuosikymmenien kokemus työn kehittämisestä ja alan asiantuntijuudesta. Meillä kouluttajina toimivat logistiikka-, rakennus- ja tuotantoalan ammattilaiset, jotka ovat kulkeneet pitkän tien kyseisillä aloilla. He tuovat koulutuksiin mukanaan käytännön kokemuksen ja alan parhaat käytännöt.

Työturvallisuus ja työyhteisön hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme sitoutuneet luomaan turvallisempaa työympäristöä laajasti eri aloilla, ja pyrimme jakamaan asiantuntijuuttamme yhteistyökumppaneillemme ja kehittämään työturvallisuustoimintaa yhdessä pitkäjänteisesti.

Yrityskohtaiset työturvallisuuskoulutukset

Ymmärrämme myös hyvin, että jokaisella yrityksellä on omat tarpeensa ja yrityksen toiminnassa on erityispiirteitä, jotka tulee ottaa huomioon. Siksi tarjoamme räätälöitäviä koulutusratkaisuja, jotka vastaavat juuri teidän tarpeitanne Koulutuksemme voidaan muokata vastaamaan juuri niitä työturvallisuuden haasteita, joita työpaikalla kohdataan päivittäisessä toiminnassa.

Oppisopimuskoulutus vaihtoehtona

Tiedämme, että aika ja resurssit voivat olla yrityksellesi rajoitteena. Siksi tarjoamme mahdollisuuden toteuttaa osan koulutuksista oppisopimuskoulutuksina, jotta työntekijäsi voivat oppia samalla kun he tekevät työtä

Valikoima koulutuksia

Meidän koulutusvalikoimastamme löytyy laaja kirjo työturvallisuuteen liittyviä koulutuksia, mukaan lukien:

  • Työturvallisuuskorttikoulutukset eri aloille
  • Kuormalavahyllytarkastaja-koulutukset
  • Erilaiset trukkikoulutukset
  • Perehdyttäjäkoulutukset esimiehille
  • Kuorman sidonta
  • Vaarallisten aineiden käsittely (ADR)

Tule mukaamme rakentamaan turvallisempaa työympäristöä ja samalla tehostamaan toimintaasi. TTS Työtehoseura on kumppanisi työturvallisuuden koulutuksessa ja kehittämisessä. Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme auttaa juuri sinun yritystäsi.

Haku