Hyppää sisältöön
Kuusenoksa

Kansainväliset yhteistyöverkostot

TTS Työtehoseura mukana seuraavissa kansainvälisissä yhteistyöverkostoissa

EFVET (European Forum of Technical and Vocational Education and Training)​​​​​​​

  • EFVETin päätavoitteena on tarjota kansainväliset puitteet, jotka tukevat kaikkia yhteistyötoimia, joilla pyritään tehostamaan ja parantamaan teknistä ja ammatillista koulutusta. EfVET on perustettu vuonna 1991 ja sen pääpaikkana on Bryssel. EfVETillä on yli 250 jäsenyhteisöä yli 37 eri maasta. (Lisätietoja: Teemu Lähde, teemu.lahde@tts.fi) 


EUROTRA (The European Transport Training Association)

  • EuroTRA on tehnyt yhteistyötä jo yli 30 vuoden ajan tavoitteenaan vaihtaa tietoja ja parhaita käytäntöjä Euroopan kuljetus- ja logistiikka-alalla työskentelevien kuljettajien sekä työnjohdon parissa. EuroTRAlla on kymmenen jäsenmaata ja yli 15 jäsenorganisaatiota. (Lisätietoja: Pirita Niemi, pirita.niemi@tts.fi)


NETINVET (European network promoting recognised mobility for VET learners in
International Trade, Transport & Logistics and Industrial vehicle maintenance)

  • NETINVET on yli 100 koulun ja koulutuskeskuksen sekä ammatillisten järjestöjen ja liitännäisyritysten muodostama eurooppalainen verkosto, jossa on luotu keskinäinen luottamus, jotta nuorille voidaan tarjota liikkuvuusmahdollisuuksia ammatillisen koulutuksen aikana. TTS on vuodesta 2021 alkaen toiminut myös NETINVETin hallituksessa. (Lisätietoja: Pirita Niemi, pirita.niemi@tts.fi)


SEMA (Storage Equipment Manufacturers Association Ltd)

  • Hyllyturvallisuus on SEMAn ensisijainen tehtävä.  SEMA on sitoutunut edistämään ja laajentamaan jäsentemme valmistamien ja toimittamien varastointilaitteiden turvallisuutta, asennusta ja käyttöä. SEMA tarjoaa myös hyllyturvallisuuteen liittyviä koulutuksia alan ammattilaisille. (Lisätietoja: Sami Niskala, sami.niskala@tts.fi)


Lisäksi olemme jäsenenä Opetushallituksen ERASMUS+ National VET Teamissa. (Lisätietoja: Teemu Lähde, teemu.lahde@tts.fi) 

TTS Työtehoseuran Tutkimus ja kehittäminen yksikkö on yhteisöjäsenenä esimerkiksi seuraavissa järjestöissä:

FinAgEng (Maaseudun teknologiayhdistys; FinAgEng on jäsenyhdistys EurAgEng:ssä ja edelleen EurAgEng on alan maailmanlaajuisen kattojärjestön CIGR:n jäsen)
ERY (Suomen ergonomiayhdistys; ERY on pohjoismaisen ergonomiayhdistyksen NES:in jäsenjärjestö)
EANPC (European Association of National Productivity Centres; TTS liitännäisjäsenenä – kansallinen varsinainen jäsen on Työturvallisuuskeskus)
CIGR:n (International Commission of Agricultural and Biosystems Engineering) työryhmän 5 (Management, Ergonomics and Systems Engineering) johtokunta

Lisätietoja

Haku