Hyppää sisältöön
tietokone, tabletti, matkapuhelin

Opiskelun työkalut 

Mitä on digioppiminen?

Digioppimisella tarkoitetaan sähköisillä välineillä järjestettävää opetusta, oppimista ja opiskelua tai yhteistyötä. Verkkopedagogiikan lisäksi digipedagogiikassa huomioidaan digitaalisin välinein tuettu lähiopetus tai työssäoppimisen tukena olevat digitaaliset sovellukset 

Jos sinulla on opiskeluun liittyviä digihaasteita tai –ongelmia, TTS:n digituki auttaa.

Tutkinto-opiskelijalle

Tutkintoa opiskeleva tarvitsee opinnoissaan tietokonetta. Älypuhelin tai muu mobiililaite ei ole tietokone. Opinnot onnistuvat jossain määrin myös mobiililaitteilla, mutta parhaiten opinnoissa menestyy, kun on hyvät työvälineet.

Tutkintokoulutuksen alkaessa saat ensimmäisten päivien aikana opintosihteeriltä henkilökohtaiset käyttäjätunnukset opinnoissa käytettäviin järjestelmiin.  

Kirjautumisohjeet ja kirjautumislinkit

Kirjautumalla eCampukseen pääset hakemaan tietoa ja ohjeita eCampuksen Opiskelijan Digioppaasta. Digiopas sisältää paljon erilaista tietoa liittyen opintoihin ja oppilaitokseen. Digioppaasta löydät tietoa toimipisteistä, koulutusaloista, HOKS-prosessista, tutkinnon suorittamisesta, yhteisistä tutkinnon osista, digitaidoista, ohjauspalveluista ym. Digiopas sisältää myös yhteisten tutkinnon osien info-tallenteen.  

Jos sinulla on opiskeluun liittyviä digihaasteita tai –ongelmia, TTS:n digituki auttaa. 

Unohtuneen salasanan vaihto

Haku