Hyppää sisältöön
Puimuri, maatalouskoneala

Maatalosukonealan koulutus

Maatalouskoneala tarjoaa mielenkiintoisia työmahdollisuuksia – opiskele alalle

Maatalouskoneala ja maatalouskonehuoltaja on keskeinen osa maatalousalan toimintaa. Maatalouskonehuoltajille onkin paljon kysyntää. Koulutuksemme tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä mukaan maatalouden nopeasti kehittyvän teknologian ytimeen. Opinnot suoritetaan oppisopimuksella, joten saat syventävää oppia juuri niistä traktorimerkeistä ja työkoneista, joiden parissa työskentelet.

Aktiivinen yhteistyö maatalouskoneiden maahantuojien kanssa mahdollistaa koulutuksen ajankohtaisuuden

Teemme tiivistä yhteistyötä alan johtavien toimijoiden, kuten Agritekin, Hankkijan, Turun Konekeskuksen sekä Wihurin ja heidän sopimushuoltokorjaamoidensa kanssa. Tiivis yhteistyö maahantuojien ja laitevalmistajien kanssa mahdollistaa koulutuksen ajantasaisuuden uusimpaan elektroniikkaan, hydrauliikkaan ja moottoritekniikkaan.

Maatalouskonemekaanikon ammatti tarjoaa loistavat työllisyysnäkymät maatalouden sektorilla ja ammattilaisille on tarjolla kilpailukykyinen palkkaus. Maatalouskoneiden ylläpito ja korjaus ovat välttämättömiä toimintoja, joten osaaville mekaanikoille työmahdollisuuksia riittää.

Maatalouskonemekaanikoksi opiskelu tapahtuu oppisopimuksella, joten sinulla tulee olla työpaikka maatalouskoneita huoltavassa yrityksessä.

Oppisopimuksesta löydät lisätietoa täältä

Kysy lisää maatalouskonealan koulutuksistamme:

Haku