Hyppää sisältöön
Naisia opiskelelmassa luokassa

Opiskelijoiden tukipalvelut

Opiskelijoille järjestettävillä tukipalveluilla edistämme opintojasi sekä tarjoamme terveyttäsi ja hyvinvointiasi edistäviä palveluja. Opiskelijahuollon tukipalvelujen piiriin kuuluvat kaikki TTS Työtehoseurassa tutkintoa suorittavat opiskelijat.

Tukipalveluilla tuemme opintoihin asettamiasi tavoitteita ja mahdollistamme oppimisen etenemisen. Painopisteenä on ennalta ehkäisevä työ. 

Ole matalalla kynnyksellä yhteydessä:  

Opiskelijoiden hyvinvointi

TTS:n toimipisteissä on erilaisia hyvinvoinnin ylläpitoon ja kuntoiluun tarkoitettuja ympäristöjä ja teemapäiviä:

  • Rajamäen kampukselta löytyy Varikko -harrastetila, jossa voit kokeilla erilaisia liikuntalajeja, kuten biljardia, ilmakiekkoa, pingistä, spinningiä tai voimaharjoittelua painoilla. Rajamäellä on myös koripallokenttä ja lentopallokenttä.
  • Vantaan Nuolikujalla on opiskelijoiden käyttöön tarkoitettu biljardipöytä.
  • Vantaan Sarkatiellä on kuntosali.

Omaa hyvinvointia varten voit myös lainata äly-/urheilukelloja. Tällä hetkellä tarjolla on kahta eri mallin kelloa. Polar Ignite, sekä Garmin Vivoactive 4 -kellot. Kelloilla voi tarkkailla muun muassa omaa aktivisuuttaan ja unta, sekä urheilusuorituksia. Kelloissa on valmiiksi myös ohjattuja urheiluharjoitteita (kuntopiiri, jooga, pilates jne.) Kelloja on rajoitettu määrä, joten varmista kellojen saatavuus etukäteen opintosihteeriltä. Kellon laina-aika on kuukausi.

Haku