Hyppää sisältöön

Kiinteistönhoitaja (AT)

Tutkinto:Ammattitutkinto
Koulutusala:Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Koulutus on suunnattu talotekniikan huolto- ja kunnossapitotehtävissä työskenteleville.

Tekninen kiinteistönhoitaja työskentelee asiakaskohteissa, hoitaen teknisiä kiinteistönhuollon tehtäviä ja asiakaspalvelua palvelusopimuksen mukaisesti. Hän osaa tehdä LVI-järjestelmien mittauksia ja tarkistuksia, tunnistaa toimintahäiriöt ja korjaustarpeet sekä vaihtaa LVI-laitteita. Hän huolehtii ilmanvaihtokoneiden toiminnasta ja säätää kiinteistön automaatiojärjestelmiä. Lisäksi tekninen kiinteistönhoitaja voi tuottaa kotityöpalveluja sekä työskennellä laitoshuollossa, kiinteistönhoidossa tai toimitilahuollossa.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon teknisen kiinteistönhoitajan koulutuksessa opit suunnittelemaan ja toteuttamaan talotekniikan huolto- ja kunnossapitotöitä asuin- ja liikekiinteistöissä. Opintoihin kuuluu nykyaikaisen talotekniikan sekä kiinteistöjen huollon ja ylläpidon tehtäviä.

Valinnaisilla tutkinnon osilla voit erikoistua kiinteistöautomaation säätöön ja ohjaukseen, työn opastamiseen ja työpaikkaohjaajana toimimiseen sekä lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien ja ilmanvaihtokoneiden kunnossapitoon.

Tutkinnon perusteet (opintopolku.fi)

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku