Hyppää sisältöön

Kiinteistönhoitaja (AT)

Tutkinto:Ammattitutkinto
Koulutusala:Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen ammattitutkinnossa syvennät osaamistasi kiinteistöpalvelualalla. Opit huolehtimaan kiinteistöjen sisätilojen käytettävyydestä, ylläpitämään ulkoalueita ja seuraamaan teknisten järjestelmien toimintaa asiakaskohteissa.

Opit myös pitämään ilmanvaihtokoneet toimintakunnossa ja säätämään kiinteistöjen automaatiojärjestelmiä. Valinnaisissa opinnoissa voit erikoistua henkilökohtaiseen avustamiseen, kotityöpalveluihin, laitoshuoltoon, tekniseen kiinteistönhoitoon tai toimitilahuoltoon.

Lisäksi tutustut LVI-järjestelmien käyttöön ja ylläpitoon liittyviin mittauksiin ja tarkistuksiin. Kiinteistönhoitajana (AT) toimit kiinteistönhuollon ja asiakaspalvelun tehtävissä asiakaskohteen palvelusopimuksen mukaisesti. Osaat huolehtia kiinteistön sisätilojen käytettävyydestä, tehdä ulkoalueiden ylläpitotöitä, ylläpitää ilmanvaihtokoneiden toimintakuntoa ja säätää automaatiojärjestelmiä. Lisäksi voit tuottaa kotityöpalveluja ja työskennellä laitoshuollon, teknisen kiinteistönhoidon tai toimitilahuollon tehtävissä.

Koulutuksen voi suorittaa myös suorilla näyttökokeilla ilman lähipäiviä, jos sinulla on riittävästi työkokemusta.

Tutkinnon perusteet (opintopolku.fi)

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku