Hyppää sisältöön
Trukinkuljettamisen moniosaaja, terminaalityöntekijä

Terminaalityöntekijä

Tutkinto:Ammatillinen perustutkinto, osatutkinto
Koulutusala:Varastoala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Terminaalityöntekijän ammatissa huolehdit lastauksesta, purkamisesta sekä lähetysten lajittelusta. Työpaikan mukaan työhösi voi liittyä myös asiakaspalvelua. Työssä on tunnettava terminaalin toiminta ja osattava ajaa erilaisia terminaalin työkoneita ja käyttää terminaalissa käytössä olevia tietoteknisiä sovelluksia.  

Työtehtäväsi voivat vaihdella terminaalin mukaan, mutta yleensä terminaalityöntekijät tekevät fyysisesti vaativaa työtä, joka edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Työ edellyttää myös huolellisuutta, ahkeruutta ja rauhallisuutta, mutta myös ripeyttä. 

Tässä koulutuksessa suoritetaan logistiikan perustutkinnon osatutkinto.

Mihin voit työllistyä terminaalityöntekijänä?

Terminaalityöntekijänä voivat työskennellä esimerkiksi varastotyöntekijöinä, lastaus- ja purkutyöntekijöinä, logistiikkatyöntekijöinä, tavarankäsittelijöinä tai muissa vastaavissa tehtävissä logistiikkayrityksissä, rahti- ja kuljetusyrityksissä, lentoyhtiöillä ja satamayhtiöillä. 

Terminaalityöntekijän opintoihin hakeutuminen

Voit hakuetua opiskelemaan meille monien eri väylien kautta. Onpa lähtötilanteesi mikä tahansa, koulutuspolku löytyy varmasti.

Tarkempia tietoja koulutusten aikataulusta ja hakeutumisesta saat alla olevista koulutusten tiedoista. Tutustu koulutuksiin.

Haku