Hyppää sisältöön

Työturvallisuuskortti

Tutkinto:Pätevyys
Koulutusala:Varastoala
Opetusmuoto:Lähiopetus
Paikkakunta:Vantaa, Turku

Suorita työturvallisuuskortti

Koulutuksen tavoitteena on edistää varastoalan töissä toimivien työturvallisuutta yhteisillä työpaikoilla toimittaessa. Koulutuksessa opitaan tunnistamaan työympäristön vaaroja ja sitä miten työsuojelu toimii yhteisellä työpaikalla. Lisäksi opitaan ymmärtämään oman sekä yhteisellä työpaikalla toimivien osapuolten roolit ja vastuut. Koulutus ohjaa työntekijöitä tunnistamaan ja arvioimaan ennakoivasti työturvallisuuteen liittyviä riskejä sekä kuormitustekijöitä ja siten ennaltaehkäisemään vahinkojen syntymistä.

Koulutuksen ja tentin hyväksytyn suorittamisen jälkeen saat tarvittaessa väliaikaisen todistuksen. Todistus on voimassa, kunnes saat varsinaisen työturvallisuuskortin (4 viikon kuluessa). Työturvallisuuskortti on voimassa 5 vuotta.

Koulutuksen sisältö

1.päivä

Hinta

Koulutusta toteutetaan vain yrityskohtaisina toteutuksina. Pyydä tarjous!

Koulutuksen peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Haku