Hyppää sisältöön

Maaseudun moniyrittäjille johtamiskoulutus  

johtamiskoulutus

Maaseutuyrityksissä kokonaisuus muodostuu yhä useammin useista eri liiketoiminnoista. Miten pitää ohjat käsissä ja miten toimintaa voi parantaa? Työtehoseura toteuttaa maaseudun moniyrittäjille kohdennetun Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto-koulutuksen. Mukana yhteistyössä on Agronomiliitto ry. Haku on avoinna 26.4. saakka.

– Työtehoseura täyttää tänä vuonna arvokkaat 100 vuotta. Jo yhdistyksen alkuaikoina on pidetty isännille ja emännille eri puolella Suomea työtehokursseja. Vähän samaa henkeä on herätelty, kun nyt koulutuksessa puhutaan työn kehittämisestä ja johtamisen parantamisesta, taustoittaa

Työtehoseuran tutkimuspäällikkö Markku Lätti.

Kyseessä on Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon tähtäävä, reilun vuoden ajanjaksolle ajoittuva koulutus, joka pitää sisällään 16 koulutuspäivää ja omatoimisia käytännönläheisiä tehtäviä. Sisältöinä ovat monien aiheiden joukossa itsensä johtaminen, toimintaympäristön muutokset, työhyvinvointi, ergonomia, talousasiat sekä myynti- ja markkinointi.

Joustavana ja koko maan kattavana toteutuksena on verkkokoulutuksen ja lähiopetuksen yhdistelmä. Koulutuksen avauspäivät pidetään 5.-6.6.2024.

– Koulutus sopii eritaustaisille, niin maatiloille kuin muille maaseutuyrityksille, konkareille ja aloitteleville. Monesti on niin, että yrityksessä on monta rautaa tulessa, vaikkapa elintarvikejalostusta, palveluita tai koneurakointia. Alan ammattilaisilla on jo paljon osaamista ja yhtenä rikkautena onkin oppia toisilta, jatkaa

Markku Lätti.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto,
Maaseudun moniyrittäjät

5.6.2024-12.12.2025
Haku 26.4.2024 mennessä
Tutustu lisää Työtehoseuran koulutuskalenteri

Yhteystiedot

Haku