Hyppää sisältöön

Esimiestyö ja työnjohto

Asiakkaiden tarpeisiin kohdennetut johtamis-, esimiestyö- ja työnjohtokoulutukset

TTS Työtehoseura on erikoistunut työn tuottavuuden, tehokkuuden ja taloudellisuuden edistämiseen. Koulutamme osaajia johtamiseen ja yritysjohtamiseen sekä esimiestyöskentelyyn. Tutkintokoulutusten lisäksi voit vahvistaa osaamistasi erilaisilla lyhyemmillä valmennuksilla. Tuottavuusjohtamisen ja työhyvinvoinnin valmennukset käsittelevät aiheita käytännönläheisesti ja ratkaisukeskeisesti.

AMMATTITUTKINNOT | ERIKOISAMMATTITUTKINNOT |
TYÖVOIMAKOULUTUKSET | PÄTEVYYDET JA ASIANTUNTIJAKOULUTUKSET

Esimiestyö ja johtamiskoulutukset joustavasti työelämän tarpeisiin

Koulutusohjelmat on suunniteltu joustaviksi ja oman työn tai yritystoiminnan ohella suoritettaviksi. Koulutuksen aikana rakennetaan hyödyllisiä verkostoja muiden osallistujien kanssa. Johtamiskoulutukset valmentavat sekä yksilöitä että koko työyhteisöä. Tutkintoina ovat Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto ja Lähiesimiestyön ammattitutkinto.

Työnjohtokoulutuksella toteutat urahaaveesi!

Oletko siirtymässä esimiestehtäviin? Toteutamme työnjohtokoulutuksia rakentamisen, kuljetus- ja varastoalan, ajoneuvoalan sekä viherrakentamisen aloilla. Koulutuksemme on tarkoitus suorittaa työn ohessa ja ne räätälöidään sinun tarpeesi huomioiden. Työnjohtokoulutukset ovat jatkokoulutuksia ja ne on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksena. Lue lisää oppisopimuksesta täältä.

Haku