Hyppää sisältöön
Viheraluemestari, puutarha-alan erikoisammattitutkinto -opinnot oppisopimuksellaa TTS Työtehoseurassa

Viheraluemestari

Tutkinto:Erikoisammattitutkinto
Koulutusala:Puutarha-ala
Opetusmuoto:monimuoto-opiskelu, oppisopimus
Paikkakunta:Nurmijärvi

Opiskele puutarha-alan erikoisammattitutkinto, valmistu viheraluemestariksi

Viheraluemestarin opinnot sopivat kaikille jo puutarha-alalla työskenteleville alan ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa ja kehittää rooliaan ammatillisina erikoisosaajina. Esimiestöissä toimivat tai esimiestehtäviin tähtäävät saavat ohjausta itsensä johtamiseen sekä tärkeisiin esimiestaitoihin.

Opinnoissa on mahdollista suorittaa tutkinnon osa Viheralan työmaan valvojana toimiminen, joka täyttää pätevyysvaatimuksen täydennyskoulutuksen osalta, jos opiskelija haluaa anoa vihervalvojan pätevyyttä Viherympäristöliitolta.

Missä viheraluemestari työskentelee?

Puutarha-alan erikoisammattitutkinnon suorittanut viheraluemestari voi toimia viheralan esimies- ja työnjohtotehtävissä kuntien, seurakuntien, yritysten, kiinteistöhuoltoyhtiöiden tai muiden vihertöitä tekevien yhteisöjen palveluksessa tai itsenäisenä yrittäjänä.

Koulutukseen hakeutuminen

Viheraluemestarin koulutukseen hakeutujalla tulee olla puistopuutarhurin ammattitutkinto tai vastaava ja kahden vuoden työkokemus viheralan vastuullisista tehtävistä tai puutarhurin koulutus ja neljän vuoden työkokemus viheralan vastuullisista tehtävistä tai muutoin hankittu vastaava aiempi osaaminen.

Koulutukseen on jatkuva haku ja voit aloittaa opinnot seuraavan opintokokonaisuuden alkaessa. Opinnot suoritetaan oppisopimuksena. Lisätietoa oppisopimuksesta löydät täältä. Tarkempia tietoja koulutuksesta saat tutustumalla alapuolella olevaan koulutukseen.

Lisätietoja:

Haku