Hyppää sisältöön

Ajoneuvoalan työnjohtaja

Tutkinto:Ammattitutkinto
Koulutusala:Ajoneuvo- ja työkoneala
Opetusmuoto:Monimuoto
Paikkakunta:Nurmijärvi

Suorittamalla ajoneuvoalan ammattitutkinnon työnjohtajan opinnot sinulle avautuu monipuolisesti työmahdollisuuksia eri sektoreilla, jotka liittyvät ajoneuvojen huoltoon, korjaukseen, myyntiin ja hallintaan.

Kenelle ajoneuvoalan työnjohtajan koulutus soveltuu?

Jos haluat kehittyä hallityönjohtajana, tiiminvetäjänä tai asiantuntijana, ajoneuvoalan työnjohtajan koulutus antaa sinulle vahvan pohjan. Ajoneuvoalan työnjohtajan koulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden niin uusille kuin muutaman vuoden kokemuksen omaaville työnjohtajille.

Ajoneuvoalan työnjohtajan ammattitutkinnon koulutuksessa tavoite on kokonaisvaltainen ammattitaidon vahvistaminen. Tavoitteena on kasvattaa ymmärrystä omasta roolista asiakaslähtöisten palvelujen toteuttajana sekä kehittää vankkaa esimiestyötä ja johtamista tukevaa osaamista.

Millaisissa työpaikoissa ajoneuvoalan työnjohtaja työskentelee?

Ajoneuvoalan työnjohtajana voit työskennellä muun muassa autokorjaamossa, huoltoketjussa, ajoneuvojen myynti – ja maahantuontiyrityksissä.

Alkavat opinnot

Ajoneuvoalan työnjohtajan koulutus toteutetaan oppisopimuksena ja opintoihin on jatkuva haku, joten voit hakeutua oman aikataulusi mukaan. Tarkempia tietoja koulutuksen toteutuksen aikataulusta löydät alla olevista koulutusten tiedoista.

Oppisopimuksesta löydät lisätietoa täältä
Tutustu koulutuksiin.

Haku