Hyppää sisältöön
kuorma-autonkuljettaja

Kuljetusala, johtaminen ja yritysjohtaminen

Tutkinto:Erikoisammattitutkinto
Koulutusala:Kuljetusala
Opetusmuoto:Verkko-opetus, lähiopetus
Paikkakunta:Vantaa

Kuljetusala, johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon opinnot soveltuvat erityisesti kuljetusalan yrittäjille, johtotehtävissä tai asiantuntijoina toimiville henkilöille.

Mihin koulutus valmentaa?

Koulutuksen pääpaino on johtamisessa, taloudessa ja tehokkuuden lisäämisessä, sekä liiketoiminnan jatkuvassa parantamisessa ja tulevaisuuden haasteisiin varautumisessa. Kaikki nämä tekijät korostuvat erityisen vahvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon tähtäävällä koulutuksella avautuu mahdollisuus hankkia uutta näkemystä ja osaamista liiketoiminnan kehittämiseen, sekä mahdollisuus jakaa kokemuksia ja oppia vertaisilta alan asiantuntijoilta.

Koulutusmuoto

Koulutuksen voi suorittaa oppisopimuksena, jolloin se on opiskelijalle sekä työnantajalle myös maksuton. Koulutuksen voi suorittaa myös omaehtoisena valtionosuustuettuna koulutuksena. Omaehtoisen opiskelun hinnoista löydät tarkemmin tietoa koulutusten yksilöidyistä tiedoista alla.
Lue lisää oppisopimuksesta täältä

Alkavat opinnot

Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku