Hyppää sisältöön

Korjausrakentamisen työnjohtaja

Tutkinto:Erikoisammattitutkinto
Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Korjausrakentamisen työnjohtaja vastaa erilaisten korjausrakentamisen projektien johtamisesta ja valvonnasta. He toimivat työnjohtotehtävissä ja ohjaavat eri työryhmiä rakennustyömaalla. Korjausrakentamisen työnjohtajan tehtäviin kuuluu aikatauluttaminen, työtehtävien suunnittelu ja organisointi sekä työmenetelmien ja -välineiden valinta.

Koulutus korjausrakentamisen työnjohtajaksi on suunnattu henkilöille, jotka haluavat kehittää ammatillista osaamistaan ja työskennellä rakennusalalla korjausrakentamisen parissa. Esimerkiksi toimitilojen saneeraukset, huoneistojen uudelleen jakamiset, seinien tiivistämiset, lattiarakenteiden uusimiset ja keittiöiden ja kylpyhuoneiden saneeraukset ovat osa korjausrakentamista. Koulutus keskittyy erityisesti rakennustyömaan kokonaisuuden hallintaan sekä tehtäväsuunnitteluun.

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa opiskelijoiden ammatillista osaamista rakennusalan työnjohtotehtävissä. Sen suorittamisen jälkeen opiskelijat voivat halutessaan jatkaa Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinnon, Rakennustyömaan työnjohdon osaamisalan (REAT) suorittamiseen. Erikoisammattitutkinto on jatkokoulutus, joka syventää ja laajentaa jo hankittua osaamista ja antaa pätevyyden työskennellä työnjohtotehtävissä rakennusalalla.

Tutkinnon perusteet (opintopolku.fi)

Koulutusmuoto

Tähän koulutukseen voit hakeutua TE-palveluiden kautta. Linkki avoinna olevaan koulutukseen.

Seuraava koulutus 12.2.2024 – 2.8.2024 koulutus, 120 pv: Haku auki 31.1.2024 saakka:

Työssä oleville on erillinen monimuoto -koulutus, johon hakeutuminen on TTS Työtehoseuran verkkosivujen kautta.

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta, hakeutumisesta ja hakuprosessista niiden yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku