Hyppää sisältöön
Kuljettajaa koskeva tieliikenteen lainsäädäntö

Ammattipätevyyden jatkokoulutus

Koulutustyyppi:Ammattipätevyyden jatkokoulutus
Koulutusala:Kuljetusala
Koulutusmuoto:Lähiopetus / verkko-opetus
Paikkakunta:Nurmijärvi (Rajamäki), Vantaa, Turku

ADR ja ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät

Ammattipätevyyden jatkokoulutus on suoritettava ammattipätevyyden ylläpitämiseksi tai uudelleen voimaan saattamiseksi, jos kuljetat ammatiksesi kuorma-, linja-autoa tai yhdistelmäajoneuvoa. Mikäli ammattipätevyys on voimassa molempiin kuljetusmuotoihin (henkilö-/ tavaraliikenne) ammattipätevyyttä voi ylläpitää molempiin kuljetusmuotoihin suorittamalla 35 tunnin jatkokoulutuksen 5 vuoden aikana.

Kuljetusalan ammattipätevyys on voimassa viisi vuotta. Kun määräajan umpeutuminen lähestyy sinun tulee suorittaa viisi ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivää. Raskaan kaluston ennakoivan ajon koulutus on pakollinen, muut koulutuspäivät voit valita vapaasti.

Ammattipätevyyden jatkokoulutuksen jakaminen jaksoihin

Ammattipätevyyden jatkokoulutus voidaan jakaa jaksoihin. Yhden jakson pituus on oltava vähintään seitsemän tuntia. Seitsemän tunnin jakso voidaan jakaa kahteen osaan, jossa osat on suoritettava peräkkäisinä päivinä. Yhden osan pituus on oltava vähintään yksi tunti.

Jatkokoulutuspäiviin ilmoittautuminen

Alla olevasta painikkeista löydät lisätietoa paikkakuntakohtaisista ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivistä ja ADR-koulutuksista. ADR-koulutuksista saat myös jatkokoulutuspäivämerkinnän.

NYT
UUTENA
KOULUTUKSENA

TURUSSA!

Kuljettajan psyykkinen ja fyysinen kunto sekä terveelliset elämäntavat.

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Takaisin kuljetusalan koulutusten pääsivulle


Tutustu avoinna oleviin ammattipätevyyden jatkokoulutuspäiviin sekä ADR-koulutuksiin

Kaikki TTS:ssä avoinna olevat ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät löydät alla olevasta listauksesta. Klikkaamalla koulutusta pääset koulutuspäivän esittelyyn ja ilmoittautumiseen.

Haku