Hyppää sisältöön

Ravintolat hanke

Ravitsemisalan yrityksille suunnattua koulutusta liiketoiminnan kehittämiseen, suunnitteluun, ennakointiin ja varautumiseen. Kohdealueina Pohjois-Pohjanmaa, Uusimaa, Keski-Suomi ja Satakunta

Hankkeen aikataulu:10/2020 – 8/2023
Hankkeen toteuttajat: TTS Työtehoseura toteuttajana, MARA ry yhteistyökumppanina.
Hankkeen rahoittajat:Euroopan sosiaalirahasto, Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 / Suomen rakennerahasto-ohjelma

Hankkeiden päätavoitteena on ollut turvata neljän maakunnan alueella ravitsemisalalla toimivien, elinkelpoisten yritysten ja työpaikkojen säilyminen myös koronaviruksen aiheuttaman akuutin kriisin aikana ja sen jälkeen. Hankkeissa on valmennettu yrityksiä omaksumaan uusia toimintatapoja siten, että niillä on myös jatkossa edellytykset selvitä mahdollisen uuden poikkeustilan yli ja käynnistää kriisinjälkeinen liiketoiminta uusin voimin. Hankkeiden kohderyhmänä ovat ravitsemisalan mikro- ja pk-yritykset; yrittäjät, esimiehet ja henkilöstö. Samalla on tuettu alueellisia tavoitteita, kuten työllisyyden kehittymistä sekä uusia innovaatioita ja kokeiluja.

Tulokset ja yhteenveto

Ravintoloiden toimintaedellytykset ovat parantuneet ja uusia toimintamalleja on otettu käyttöön. Henkilöstöhaasteisiin on löydetty uusia ratkaisuja ja yhteistyö yritysten välillä on säilynyt.

Linkit ja julkaisut

Mediatiedotteet
Kauha-hankkeessa rakennettu ja muiden hankkeiden jälkeen täydennetty http://toimivaravintola.fi

Hankkeen yhteyshenkilö

Haku