Parannamme asiakkaidemme kilpailukykyä kouluttamalla, tutkimalla ja kehittämällä

Tuottavuuden parantaminen on yrityksen merkittävimpiä keinoja vaikuttaa kilpailukykyynsä. TTS:lla on yli 90 vuoden kokemus työn tuottavuudesta. -Ja olemme siinä edelleen hyviä.

Suunnittelemme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja henkilökunnan osaamisen ja yrityksen tuottavuuden  kehittämiseksi. 

Työntuottavuus_sanapilvi_TTS_Työtehoseura


Työntuottavuuden tutkimus on ydinosaamistamme

Jotta yrityksen koneisto toimisi tuottavasti eri osatekijöiden vaikutukset tulee tunnistaa. Tuottavuuteen vaikuttavien muuttujien tunnistaminen ja tuottavuuden mittaaminen edellyttää työprosessien tutkimista, työprosessien läpivalaisua, jossa tuottavuuden kapeikot ja  pullonkaulat kartoitetaan.  - Yksittäinen osaaminen ei loista, jos tuottavuuden koneistoa ei huolleta.

Koulutamme osaajia työelämään

Asiakkaamme saavat meiltä kokonaisvaltaisen palvelun koulutustarpeiden suunnittelusta toteutukseen ja seurantaan. Koulutuspalvelut rakennetaan aina yrityskohtaisesti vastaamaan asiakkaan tarpeita huomioiden toimialan erityispiirteet. Meillä voit opiskella teknisillä toimialoilla perustutkinnoista aina johtamisen tutkintoihin saakka, sekä osallistua erilaisiin lyhyempiin valmennuksiin, tai suorittaa erilaisia ammattipätevyyksiä ja sertifikaatteja.

Autamme mielellämme yrityksiä olemassa olevan henkilökunnan osaamisen kehittämisessä sekä uusien ammattitaitoisten työntekiöiden hankkimisessa. Toteutamme jatkuvasti erilaisia RekryKoulutuksia yritysten tarpeisiin ja MuutosKoulutuksia työvoiman muutostilanteisiin.

Lue lisää yritystarinoista ja tutustu rahoitusratkaisuihin.

Tutkimus ja kehitystoiminta

Olemme mukana kymmenissä erilaisissa hankkeissa vuosittain. Tutkimus- ja kehityshankkeita on mm. rakentamisen, logistiikan, metsätalouden, maatalouden, asumisen, kotitalouden sekä energia- ja ekotehokkuuden parissa. Integroimme viimeisimmän tutkimustiedon osaksi  koulutusta.
Tutustu hanketoimintaan