Hyppää sisältöön

TTS-Manageriin uusi laajennus!

tts manager laajennus

Simuloi ja löydä kotieläinten hoitotöihin parhaat ratkaisut tilallesi – TTS-Manageriin uusi laajennus

TTS Työtehoseuran kehittämä TTS-Manager on saanut uutta sisältöä. Maatilan töiden suunnitteluun sekä työmäärän ja työkustannusten laskentaan suunniteltu ohjelma on nyt laajentunut kattamaan nyt myös kotieläinten hoitotyöt. TTS-Manager laajennus tarjoaa maatalousyrittäjille, neuvojille ja alan oppilaitoksille entistä monipuolisemman työkalun tilan toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen.

TTS-Managerin avulla käyttäjä voi vertailla eri viljelykasvien ja kotieläinten tuotannon laajuutta sekä työnmenekkiä. Ohjelmassa pystytään valitsemaan eri työmenetelmiä, koneita ja ajonopeuksia, ja laskemaan niiden vaikutusta   työn tuottavuuteen ja kustannuksiin. Mukana ovat kaikki tärkeimmät viljelykasvit ja kotieläimet.

TTS-Manager tarjoaa helppokäyttöisen työkalun maatilan strategiseen suunnitteluun ja päätöksentekoon. Ohjelma esimerkiksi laskee lohkojen maantie-etäisyydet talouskeskuksesta ja varastosta ja auttaa optimoimaan varastojen sijaintia ja kasvinviljelyn logistiikkaa. Tulostaulukoista saadaan monipuolista tietoa työnkäytöstä, tuottavuudesta ja kustannuksista, mikä helpottaa maatilan tuotannon kehittämistä.

”TTS-Manager on kätevä työkalu niin maatiloille kuin neuvojille, se auttaa löytämään työnkäytöltään ja kustannuksiltaan parhaat ratkaisut maatilan tuotantotöiden toteutukseen.  Lisäksi ohjelma tarjoaa arvokasta tietoa maatilan tuotannon kehittämiseen ja päätöksenteon tueksi”, kommentoi

TTS Työtehoseuran asiantuntija Eerikki Kaila

TTS-Manageriin voi tutustua ilmaiseksi kahden viikon ajan rekisteröitymällä koekäyttäjäksi osoitteessa ttsmanager.tts.fi. Ohjelman vuosilisenssin hinta maatalousyrityksille on 130 € (alv. 0 %). Oppilaitoksille ja muille kuin maatalousyrityksille hinta neuvotellaan erikseen.
Katso lisää

Ohjelmaa on kehitetty vuosina 2022–2023 maa- ja metsätalousministeriön rahoittamassa hankkeessa.

Yhteystiedot

Haku