Hyppää sisältöön

Johtamiskoulutusta keittiötwistillä

TTS Työtehoseurassa on syksyn uutuutena avattu keittiö- ja kiintokalusteyrityksille ja -myymälöille suunnattu johtamiskoulutus. Kyseessä on lähiopetuksen ja verkkokoulutuksen yhdistelmä, joka soveltuu myymäläpäälliköille, kauppiaille ja vastaaville kautta maan.  

TTS Työtehoseuralla on pitkäaikainen kokemus keittiö- ja tilasuunnittelun alalla. Jo vuosien ajan toteutetut keittiö- ja kiintokalusteiden myyjäkoulutukset ovat saaneet hyvän palautteen yrityksiltä. Uutena askeleena on koulutus johtamiseen, talouden ja asiakkuuksien hallintaan.

– Keittiö- ja kiintokalustemyymälöissä ja -yrityksissä on melko hyvin saatavilla tietoa oman substanssiosaamisen parantamiseen, muiden muassa tavarantoimittajien ja laitevalmistajien toimesta. Sitä vastoin keittiöalalle suunnattuna johtamiseen ja kokopaletin pyörittämiseen on vähemmän koulutustarjontaa, taustoittaa kouluttaja Tarja Marjomaa TTS Työtehoseurasta.

Tammikuussa 2024 alkavassa koulutuksessa tähtäimenä on johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto. Kokonaisuuteen kuuluu 15 koulutuspäivää sekä omatoimisia harjoitustehtäviä. Opiskelu onnistuu kätevästi työn ohessa verkkokoulutuksen ja lähiopetuksen yhdistelmänä.  

– Koulutus on keittiömyymälöiden ammattilaisille ainutlaatuinen mahdollisuus lisätä omaa osaamista ja tavata toisia eri puolilta Suomea. Vaikka yritykset voivat keskenään olla kilpailuasemassa, ovat he samalla oman ammattikuntansa kanssa samassa veneessä, samankaltaisten kysymysten äärellä, arvioi Tarja Marjomaa.

Johtaminen ei ole pelkästään esihenkilönä toimimista, vaan myös itsensä johtamista, projektien toteutusta ja ajankäytön hallintaa. Myös talousasiat ja digitaidot ovat tärkeä osa johtajan osaamista.

– Työtehoseuran koulutuksessa onkin kyseessä ”johtamiskoulutus keittiötwistillä”. Esimerkiksi työhyvinvointi, tekoäly, myynti digitaalisissa ympäristöissä ja asiakkaiden kohtaaminen ovat erityisen pinnalla olevia aiheita.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, Keittiö- ja kiintokalustemyymälät

30.1.2024 – 21.5.2025
Haku avoinna 31.12.2023 saakka

Tiedustelut

Haku