Hyppää sisältöön

Työtehoseuralle ISO 14001:2015-ympäristösertifikaatti

TTS Työtehoseuralle on myönnetty ISO 14001:2015-sertifikaatin. Sertifikaatti kertoo Työtehoseuran sitoutumisesta kestävän kehityksen periaatteisiin. ISO 14001 -sertifikaatti täydentää Työtehoseuralla jo vuosia ollutta ISO 9001 -sertifikaattia, mikä on osoitus laadukkaasta toiminnasta ja koko organisaation sitoutumisesta jatkuvaan laadun parantamiseen.

ISO 14001 täydentää aiempaa ISO 9001 -sertifikaattia

ISO 14001 -standardi asettaa vaatimukset ympäristöjohtamiselle, mikä auttaa kiinnittämään huomiota toiminnasta johtuviin ympäristövaikutuksiin.  – Sertifikaatin saavuttaminen osoittaa, että ympäristötoimet ovat meillä toimivia ja järjestelmällisiä. Yhdessä ISO 9001 -sertifikaatin kanssa se vahvistaa sitoutumisemme sekä ympäristönäkökulmiin että laadukkaaseen toimintaan, kuvailee Maarit Tenkula, TTS Työtehoseuran koulutusjohtaja ja laatupäällikkö.

ISO 14001 -sertifikaatin myötä pystymme osoittamaan asiakkaillemme, kumppaneillemme ja muille sidosryhmillemme, että otamme ympäristöasiat vakavasti ja toimimme vastuullisesti.

Maarit Tenkula, koulutusjohtaja, laatupäällikkö

Ympäristövastuu integroituna toimintaan

TTS Työtehoseura on integroinut ympäristöjohtamisen osaksi kaikkia toimintojaan. Tämä tarkoittaa muun muassa energiankulutuksen vähentämistä, jätteen määrän minimoimista ja kierrätyksen tehostamista, ympäristöystävällistä koulutuskalustoa jne. Lisäksi Työtehoseurassa panostetaan jatkuvasti erilaisissa kehitysprojekteissa ympäristöystävällisten ratkaisujen kehittämiseen ja edistämiseen.

– ISO 14001 -sertifikaatin myötä pystymme osoittamaan asiakkaillemme, kumppaneillemme ja muille sidosryhmillemme, että otamme ympäristöasiat vakavasti ja toimimme vastuullisesti, sanoo Tenkula.  – Olemme ylpeitä saavutuksestamme ja kiitämme myös henkilöstöämme heidän panoksestaan ja sitoutumisestaan ympäristöasioihin.

Lisätietoja

Haku