Hyppää sisältöön

VIHERALUEMESTARI, Puutarha-alan erikoisammattitutkinto

Erikoisammattitutkinto-opinnot sopivat kaikille jo puutarha-alalla työskenteleville alan ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa ja kehittää rooliaan ammatillisina erikoisosaajina. Esimiestöissä toimivat tai esimiestehtäviin tähtäävät saavat ohjausta itsensä johtamiseen sekä tärkeisiin esimiestaitoihin.

Opinnoissa on mahdollista suorittaa tutkinnon osa Viheralan työmaan valvojana toimiminen, joka täyttää pätevyysvaatimuksen täydennyskoulutuksen osalta, jos opiskelija haluaa anoa vihervalvojan pätevyyttä Viherympäristöliitolta.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Hakijalla tulee olla alan työpaikka.

Toimiala: Puutarha-ala
Koulutuksen ajankohta: Jatkuva haku. Voit sopia aloituspäivästä oppisopimusvastaava Anna-Maija Kartano-Ylénin kanssa.
Ilmoittautuminen: 01.01.2023 -

Sisältö

PUUTARHA-ALAN ERIKOISAMMATTITUTKINTO Viheraluemestari
Viheraluemestarin koulutus antaa osaamisen viheralan organisaation viestintään, hankinta- tai tarjoustoimintaan sekä työmaan tai organisaation johtamiseen. Esimies- ja työnjohto-osaamista voi suunnata organisaation markkinointiin, omaisuuden hallintaan, työmaan valvontatehtäviin tai kansainvälisiin toimintaympäristöihin.

Tutkinto antaa jatkokelpoisuuden ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opintoihin.

Koulutuspaikka: TTS, Kiljavantie 6, 05200 Rajamäki (Nurmijärvi)
Koulutusmuoto: Monimuotokoulutus työn ohessa
Koulutuksen kesto on noin 1,5 vuotta oman opintosuunnitelmasi mukaan.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuksen laativat opiskelija, työnantaja ja oppisopimustoimisto. Oppisopimus tulee olla voimassa koko koulutuksen ajan.

Ennen koulutuksen alkua jokaiselle hakeutujalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa kartoitetaan osaamisvaje erikoisammattitutkinnon tavoitteisiin nähden ja tehdään suunnitelma valmistavan koulutuksen tarpeesta sekä tutkinnon suorittamisesta.

Kustannukset opiskelijalle

Oppisopimus on opiskelijalle maksuton.

Koulutuksen yhteystiedot

Oppisopimusvastaava Anna-Maija Kartano-Ylen
s-posti: anna-maija.kartano-ylen@tts.fi
puh. 044 7143 683

Haku