Hyppää sisältöön

VIHERALUEMESTARI, Puutarha-alan erikoisammattitutkinto

Sisältö

Viheraluemestarin koulutus antaa osaamisen viheralan organisaation viestintään, hankinta- tai tarjoustoimintaan sekä työmaan tai organisaation johtamiseen. Esimies- ja työnjohto-osaamista voi suunnata organisaation markkinointiin, omaisuuden hallintaan, työmaan valvontatehtäviin tai kansainvälisiin toimintaympäristöihin.

Tutkinto antaa jatkokelpoisuuden ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opintoihin.

Toteutus

Koulutusmuoto: Monimuotona toteutettava oppisopimuskoulutus työn ohessa.
Koulutuspaikka: Lähiopetus järjestetään Työtehoseuran Nurmijärven toimipisteessä osoitteessa Kiljavantie 6, 05200 Rajamäki.
Koulutuksen kesto: Kesto on noin 1,5 vuotta. Jokaisen opiskelijan kanssa laaditaan oma suunnitelma opintojen edistämisestä ja kestosta.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Hakijalla tulee olla alan työpaikka. Oppisopimuksen laativat opiskelija, työnantaja ja oppisopimustoimisto. Oppisopimus tulee olla voimassa koko koulutuksen ajan.

Ennen koulutuksen alkua jokaiselle hakeutujalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa kartoitetaan osaamisvaje erikoisammattitutkinnon tavoitteisiin nähden ja tehdään suunnitelma valmistavan koulutuksen tarpeesta sekä tutkinnon suorittamisesta.

Opinnoissa on mahdollista suorittaa tutkinnon osa Viheralan työmaan valvojana toimiminen, joka täyttää pätevyysvaatimuksen täydennyskoulutuksen osalta, jos opiskelija haluaa anoa vihervalvojan pätevyyttä Viherympäristöliitolta.

Toimiala: Puutarha-ala
Koulutuksen ajankohta: Jatkuva haku. Voit sopia aloituspäivästä oppisopimusvastaava Anna-Maija Kartano-Ylénin kanssa.
Ilmoittautuminen: 01.01.2023 -

Kustannukset opiskelijalle

Oppisopimus on opiskelijalle maksuton.

Koulutuksen yhteystiedot

Anna-Maija Kartano-Ylén
oppisopimusvastaava ja tutkintokoordinaattori
p. 044 714 3683
anna-maija.kartano-ylen@tts.fi

Haku