Hyppää sisältöön

Viheralan työmaan valvoja

Hakijalla tulee olla puistopuutarhurin ammattitutkinto tai vastaava ja ainakin kahden vuoden työkokemus viheralan vastuullisista tehtävistä tai puutarhurin koulutus ja neljän vuoden työkokemus viheralan vastuullisista tehtävistä tai muutoin hankittu vastaava aiempi osaaminen. Osaamisen näyttämiseksi opiskelijalla on oltava mahdollisuus käytännössä toteuttaa vihervalvojan työtä.

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Viheralan erikoisammattitutkinnon tutkinnon osa Viheralan työmaan valvojana toimiminen.

Koulutukseen kuuluu 2 lähiopetuspäivää. Koulutus järjestetään seuraavan kerran 27.-28.2.2024. Koulutus toteutetaan, mikäli kurssille osallistuu vähintään 8 opiskelijaa.

Toimiala: Puutarha-ala
Koulutuksen ajankohta: 27.02.2024-28.02.2024
Ilmoittautuminen: 17.02.2023 - 25.02.2024

Sisältö

Puutarha-alan erikoisammattitutkinto, osatutkinto

Vihervalvoja on tilaajan edustaja, jonka keskeisenä tehtävänä on yhteistoiminnassa muiden osapuolten kanssa valvoa, että työ toteutetaan sitä koskevien sopimusten, lakien, asetusten, määräysten ja viranomaisohjeiden mukaisesti sekä hyvää tapaa noudattaen. Valvojan tehtävät ovat laajat, sisältäen mm. työmaan aikataulujen, laadun, talouden, turvallisuuden ja teknisen toteutuksen valvonnan sekä työmaan tapahtumien dokumentoinnin. Vihervalvoja voi toimia tehtävässään rakentamisen, ylläpidon tai puunhoidon työmaiden parissa.

TTS Työtehoseuran Vihervalvojakoulutus suoritetaan Puutarha-alan erikoisammattitutkinnon Viheralan työmaan valvojana toimiminen tutkinnon osan mukaisesti. Osaamisesta annetaan näyttö ja siitä osoituksena todistus tutkinnon osan suorittamisesta. Tutkinnon osan todistus täyttää Vihervalvojapätevyydelle asetetun täydennyskoulutusvaatimuksen.

Kustannukset opiskelijalle

Oppisopimuskoulutus: maksuton
Omaehtoinen lisäkoulutus: 500 € + alv 24 %
Koulutus ilman tutkintotavoitetta: 250 € + alv 24 % / pv

Koulutuksen yhteystiedot

Koulutuspäällikkö Mia Tapio, puh. 044 7143 721, mia.tapio@tts.fi

Haku