Hyppää sisältöön

Maalaus ja pintakäsittely

Opiskele pintakäsittelyalaa

Rakennusmaalarin työtehtäviin kuuluu uudisrakennusten ja remontoitavien rakennusten tasoitus- ja maalaustyöt sekä ulko- ja sisämaalausten lisäksi tapetointi-, pinnoitus-, päällystys-, tasoite- ja laatoitustyöt.

Opiskelun aikana saat perusvalmiudet pintakäsittelyalan tehtäviin. Koulutuksessa suuntaudut maalarin tehtäviin liittyviin töihin ja opit tekemään erilaisia maalaus- ja tapetointitöitä sekä niihin liittyviä esikäsittelytöitä. Opit käyttämään niissä tarvittavia koneita, laitteita ja materiaaleja tarkoituksenmukaisesti. Lisäksi opit värien käyttöä sekä efektipintojen ja kuvioiden maalaamista.

Uusiin haasteisiin työvoimakoulutuksen avulla

Tarjoamme rakennusmaalarin työvoimakoulutusta henkilöille, jotka täyttävät alalle soveltuvat vaatimukset ja joilla on vähintään peruskoulun tai vastaava oppimäärä. Koulutus on avoinna myös maahanmuuttajille ja alanvaihtajille. Ensisijaisesti se suunnataan yli 20-vuotiaille työttömyysuhan alla tai työttömille tai hakijoille, jotka ovat suorittaneet oppivelvollisuutensa.

Koulutuksen päätavoite on osallistujien työllistyminen alalle. Koulutus on tutkintokoulutusta ja sen aikana on mahdollista suorittaa perus- tai ammattitutkinnon osia. Jos et saa tutkintoa valmiiksi työvoimakoulutuksen aikana, voit neuvotella oppisopimuksesta työnantajasi kanssa ja halutessasi suorittaa näin koko tutkinnon.

Pintakäsittelyalan tutkinto oppisopimuksella työssäkäyvälle

Opinnot voi suorittaa myös oppisopimuksella. Työssä oleville suunnattu oppisopimus edellyttää työpaikkaa ennen koulutuksen alkua. Oppisopimuskoulutuksen avulla voit jatkaa kesken jääneitä opintojasi, hankkia lisäkoulutusta tai vaihtaa alaa.

Vaihtoehdot maalaus- ja pintakäsittelyalalle

Tee näkyvää jälkeä työssäsi! Katso alta koulutusvaihtoehdot.

Kysy lisää koulutuksista

Haku