Hyppää sisältöön
viherkattokoulutus Kampusareenan viherkatto

Viherkattokoulutus

Tutkinto:Lisäkoulutus
Koulutusala:Puutarha
Opetusmuoto:Päiväopetus, verkko-opetus
Paikkakunta:Nurmijärvi

Viherkattokoulutus puutarha-alan ammattilaisille

Oletko puutarha-alan ammattilainen, joka haluaa laajentaa osaamistasi ja oppia lisää viherkattojen parista? Viherkatot ovat viime vuosina lisääntyneet huomattavasti, ja tämä trendi on vahvistumassa yhä enemmän. Viherkatoilla on ekologisia vaikutuksia, merkittäviä ympäristöystävällisiä ja taloudellisia etuja, jotka tekevät niistä houkuttelevan vaihtoehdon.

Kahden intensiivisen lähipäivän aikana saat syvällisen ymmärryksen viherkattojen suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, erityisesti Suomen vaativissa olosuhteissa. Kouluttajamme ovat alansa asiantuntijoita ja jakavat kanssasi arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä. 

Lähipäivien jälkeen sinulla on mahdollisuus soveltaa oppimaasi käytäntöön kurssilla annettavien tehtävien avulla. Kouluttajamme antavat henkilökohtaista palautetta suorituksistasi, mikä auttaa sinua kehittymään entistä paremmaksi viherkattojen ammattilaiseksi. 

Koulutuksen sisältö

llmoittautumisesi koulutukseen on mahdollista peruuttaa vielä viikkoa ennen koulutuksen alkua, ja tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova.  

Koulutuksen hinta

Koulutusmaksu on 250 € + alv 24 %, yhteensä 310 €. 

Haku