Hyppää sisältöön

Vesityökortti

Tutkinto:Kortti- ja lyhyt koulutukset
Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Vesityökortti

Talousvesihygieenisessä osaamistestissä on mahdollista suorittaa kaksi erillistä testiä: vesilaitostesti ja vesijohtoverkostotesti. Hyväksytysti suoritetuista testeistä Valvira myöntää vesityökortit. On myös mahdollista suorittaa vain toinen testi tarpeen mukaan. Testin suorittamisvelvollisuus koskee kaikkia työntekijöitä, joiden toiminnalla voi olla vaikutusta veden laatuun. Testitodistus on voimassa viisi vuotta kerrallaan.

Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka työskentelevät tehtävissä, jotka liittyvät veden käsittelyyn ja vesijohtoverkostoihin. Näihin tehtäviin voi kuulua esimerkiksi maarakentajia, vesilaitosten työntekijöitä, LVI-asentajia ja kiinteistönhoitajia.

Sisältö

Koulutus sisältää tietoa veden mikrobiologiasta, henkilökohtaisesta hygieniasta, vesikemiasta, veden puhdistustekniikoista, veden käyttötarkkailusta, näytteenotosta ja veden laatuun liittyvästä lainsäädännöstä.

Hinta

Koulutuksen hinta 160 € + alv 24 %. Sisältäen koulutuksen, koulutusmateriaalin, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Koulutusmaksu laskutetaan koulutuksen alettua.

Uusintatestin hinta on 50 € + alv 24 % jos ensimmäistä koetta ei läpäise.

Koulutuksen peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista.

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjonnastamme löydät juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon kehittää osaamistasi. Katso alkavia koulutuksia:

Haku