Hyppää sisältöön

Verhoilijamestari

Tutkinto:Erikoisammattitutkinto
Koulutusala:Verhoilu ja sisustus
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Nurmijärvi

Taideteollisuusalan erikoisammattitutkinto antaa pätevyyden ja taidot alalla toimimiseen. Taideteollisuusalan yritystoiminnassa ja esimiestehtävissä korostuvat vahva erikoisosaaminen, asiantuntemus ja vastuullisuus alaan liittyvistä näkökulmista ja liiketoiminnasta.

Verhoilijamestareilla on huippuluokan ammattitaito ja arvostus sekä kulttuuriperintöä että uuden luomista kohtaan. Kestävä kehitys ja kierrättäminen ovat merkittäviä tekijöitä verhoilualalla. Ammattilaisena he kykenevät huomioimaan käytettävät materiaalit, raaka-aineiden hinnat, perinteiden kunnioittamisen, valmistusmenetelmät ja säilyttävän työotteen.

Koulutukseen voivat hakeutua henkilöt, joilla on aiempaa kokemusta verhoilutyöstä ja jotka haluavat syventää osaamistaan tai haluavat osoittaa jo olemassa olevan osaamisensa tällä tutkinnolla.

Tutkinnon perusteet (opintopolku.fi)

Mihin verhoilijamestari työllistyy?

Verhoilun erikoisosaamisalan tutkinnon suorittaneet verhoilijamestarit ovat kokeneita ammattilaisia. He työskentelevät pääasiassa ajoneuvojen tai huonekalujen verhoilijoina. Tutkinnon suorittaneet voivat työskennellä yrittäjinä, ammatinharjoittajina, työntekijöinä tai esimiestehtävissä alan organisaatiossa tai teollisuudessa.

Koulutusmuoto

Voit hakeutua meille opiskelemaan suoraan (jatkuva haku), yhteishaun, työvoimatoimiston, rekrytoivan yrityksen tai nykyisen työnantajan välityksellä riippuen koulutuksen muodosta.

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku