Hyppää sisältöön

Verhoilija

Tutkinto:Ammattitutkinto
Koulutusala:Verhoilu ja sisustus
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Rajamäki

Taideteollisuusalan ammattitutkinto vahvistaa ammattitaitoa, joka vaatii vahvaa esteettistä osaamista sekä ammattitaitoa ja kunnioitusta kulttuuriperintöä kohtaan. Kestävä kehitys ja kierrättäminen ovat tärkeitä alalle tyypillisiä piirteitä, johtuen käytettävistä materiaaleista, raaka-aineiden kustannuksista, perinteiden vaalimisesta sekä säilyttävästä työotteesta.

Taideteollisuusalan ammattitutkintoon voivat hakeutua henkilöt, joilla on jo kokemusta verhoilutyöstä ja jotka haluavat syventää osaamistaan tai haluavat osoittaa jo olemassa olevan osaamisensa suorittamalla tämän tutkinnon.

Tutkinnon perusteet (opintopolku.fi)

Mihin verhoilija työllistyy?

Taideteollisuusalan ammattitutkinnon suorittaneet voivat toimia yrittäjinä, ammatinharjoittajina, työntekijöinä tai esimiestehtävissä alan yrityksissä ja teollisuudessa. Käsityöalan yritystoiminnassa korostuvat vastuullisuus, verkostoituminen, työhyvinvointi sekä jatkuva oppiminen ja ammatillinen kehittyminen.

Hakeutuminen

Voit hakeutua meille opiskelemaan suoraan (jatkuva haku), yhteishaun, työvoimatoimiston, rekrytoivan yrityksen tai nykyisen työnantajan välityksellä riippuen koulutuksesta.

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku