Hyppää sisältöön

Verhoilija

Tutkinto:Ammatillinen perustutkinto
Koulutusala:Sisustus ja verhoilu
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Nurmijärvi

Verhoilijana osaat suunnitella ja toteuttaa verhoiltavan kohteen pehmustus- ja päällystystyöt taloudellisesti huomioiden tyylisuunnan, runkorakenteiden kestävyyden, työhön parhaiten soveltuvat materiaalit, asiakkaan toiveet ja kestävän kehityksen periaatteet. Opinnoissa verhoilijaksi perehdyt verhoilun erikoistöihin, kehität yrittäjäominaisuuksia sekä osaat tuotteistaa ja markkinoida omaa ammatillista osaamistasi. 

Kiinnostus käsillä tekemiseen, esteettinen ja visuaalinen silmä sekä kiinnostus yrittämiseen edesauttavat verhoilijan työssä. Lisäksi hyvästä fyysisestä kunnosta on hyötyä verhoilualalla.  

Tutkinnon perusteet (opintopolku.fi)

Mihin verhoilija työllistyy?

Verhoilijana työskentelet joko teollisen verhoilun tai perinteisen huonekalu- ja ajoneuvoverhoilun tehtävissä. Verhoilijat toimivat usein myös itsenäisenä yrittäjänä. 

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku