Hyppää sisältöön
Hyötyajoenuvomekaanikko, työkonemekaanikko korjaa moottoria

Työkonemekaanikko

Tutkinto:Ammattitutkinto
Koulutusala:Ajoneuvo- ja työkoneala
Opetusmuoto:Monimuoto
Paikkakunta:Nurmijärvi

Työkonemekaanikon ammatissa pääset syventymään erilaisten työkoneiden huoltoon ja korjaukseen liittyviin tehtäviin. Olet avainasemassa pitämässä nämä koneet toimintakunnossa, mikä mahdollistaa sujuvan työnteon monilla eri aloilla.

Miksi valita työkonemekaanikon ammatti?

Työkonemekaanikon ammatti tarjoaa monipuolisia ja vakaita työmahdollisuuksia. Se on täydellinen valinta, jos nautit käytännön työstä ja olet tarkka yksityiskohtien suhteen. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa hydraulisten ja sähköisten järjestelmien sekä sähköhydrauliikan vianmääritystä ja korjausta.

Aina oppimassa uutta

Työkonemekaanikko toimii mekaanikkona maahantuojien merkkikorjaamoissa tai muissa työkonekorjaamoissa. Tekniikan nopea kehittyminen varmistaa, että työkonemekaanikkona olet aina uusien haasteiden ja oppimisen edessä. Ala kehitty nopeasti ja työsi pysyy myös siksi kiinnostavana.

Työkonemekaanikon koulutus

Työkonemekaanikon ammattitutkintokoulutus on suunniteltu niin uusille työtehtäviin vaihtaville kuin muutaman vuoden ammatissa olleille henkilöille, jotka haluavat kehittyä omassa ammatissaan työn ohessa opiskelemalla. Työkonemekaanikon ammattitutkintokoulutus tarjoaa mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja rakentaa vahva ja monipuolinen ura työkoneiden huollon ja korjauksen parissa.

Työkonemekaanikon alkavat opinnot

Onpa lähtötilanteesi mikä tahansa, koulutuspolku löytyy varmasti.

Tutustu tarkempiin koulutuskohtaisiin tietoihin koulutuksen sisällöstä, toteutuksesta, hakeutumisesta ja valintakriteereistä alla olevista avoimista koulutuksista.

Haku