Hyppää sisältöön

Turvallisuuskoordinaattori

Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Webinaari

Turvallisuuskoordinaattori

Rakennustyön turvallisuutta koskeva asetus edellyttää, että jokaiselle rakennushankkeelle nimetään turvallisuuskoordinaattori, joka vastaa rakennuttajan työturvallisuusvelvoitteiden toteuttamisesta. Tämä koulutus tarjoaa sinulle kattavat tiedot ja taidot, joita tarvitaan menestyäksesi tässä tärkeässä roolissa.

Osallistumalla koulutukseen opit:

  • Ymmärtämään turvallisuuskoordinaattorin velvollisuudet ja vastuut eri toimijoiden välillä rakennushankkeissa.
  • Hallitsemaan tehokkaasti turvallisuuskoordinaattorin tehtävät ja varmistamaan, että kaikki turvallisuusvaatimukset täyttyvät.

Ilmoittaudu koulutukseen ja varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat valmiudet johtaa rakennushankkeiden työturvallisuutta ammattitaitoisesti ja tehokkaasti. Asiantuntijakouluttajamme opastamana opit rakennustyömaiden turvallisuuskäytännöt!

Kohderyhmä

Kaikki rakennuttajina tai rakennuttajan edustajana toimivat rakennus- ja asennustöiden suunnittelijat, päätoteuttajina, turvallisuuskoordinaattoreina, projektijohtajina tai -päällikköinä, rakennus- ja asennusliikkeiden turvallisuus- tai työsuojelupäällikköinä tai valvojina toimivat henkilöt. Koulutus on hyvä lisä myös teknisille isännöitsijöille ja kiinteistöpäälliköille, jolloin he saavat valmiudet toimia myös turvallisuuskoordinaattorin tehtävässä.

Turvallisuuskoordinaattori -koulutuksen toteutus

Koulutus järjestetään syksyllä 2024 kerran kuukaudessa – elokuu, syyskuu, lokakuu ja marraskuu. Koulutuksen verkkoympäristö itseopiskeluun avataan kunkin kuukauden alussa ja ennakkotehtävät tulee olla tehtyinä kuukauden aikana ennen koulutuksen webinaaripäivää, joka on kuukauden viimeisenä perjantaina.

Webinaaripäivänä käydään läpi työturvallisuusasiakirjan ja muiden turvallisuuskoordinaattorin tehtävänä olevien asiakirjojen laatimista. Osallistujat saavat hyvät valmiudet laatia oman hankkeen asiakirjat ja näitä voidaan käydään läpi myös luennoitsijan johdolla.

Webinaarien aikataulut ja ilmoittautuminen:

Kurssi 1: verkkoympäristö aukeaa 5.8. ja webinaaripäivä 23.8.2024

Kurssi 2: verkkoympäristö aukeaa 2.9. ja webinaaripäivä 27.9.2024

Kurssi 3: verkkoympäristö aukeaa 1.10. ja webinaaripäivä 25.10.2024

Kurssi 4: verkkoympäristö aukeaa 4.11. ja webinaaripäivä 29.11.2024

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Sirpa Erkkilä-Häkkinen Turun Ammattikorkeakoulusta

Hinta

950 € + alv 24%

Lisätietoja

Haku