Hyppää sisältöön
Trukinkuljettamisen moniosaaja, logistiikan perustutkinnon osatutkinto

Trukinkuljettamisen moniosaaja

Tutkinto:Perustutkinto, osatutkinto
Koulutusala:Varastoala
Opetusmuoto:Päiväkoulutus
Paikkakunta:Vantaa

Miksi trukinkuljettamisen moniosaaja -koulutus on hyödyllinen?


Varastoala eli sisälogistiikanala on monipuolinen ja työpaikkoja on tarjolla sekä terminaaleissa että erilaisissa varastoissa. Kaikissa näissä on yhteistä erilaisten trukkien käyttö. Trukinkuljettamisen moniosaaja -koulutuksen tarkoituksena on antaa valmiudet työskennellä erilaisilla trukeilla monipuolisissa logistiikan työtehtävissä. Koulutus on logistiikan perustutkinnon osatutkinto,

Mihin voit työllistyä?

Koulutuksen suorittaneella on hyvät työllistymisen mahdollisuudet. Mahdollisia työpaikkoja on trukinkuljettajana erilaisissa logistiikkayrityksissä, tavaraterminaaleilla, logistiikkakeskuksissa ja varastoissa. Työ voi sisältää trukilla tavaroiden lastaamista ja purkamista, varastojen järjestelyä ja tuotteiden siirtämistä.

Hakeutuminen trukinkuljettamisen moniosaaja -opintoihin

Voit hakeutua opiskelemaan trukinkuljettajan moniosaajakoulukseen suoraan oppilaitokseen (omaehtoinenkoulutus) tai, TE-palvelujen työvoimakoulutuksen kautta. Alla olevasta koulutuskalenterista löydät avoinna olevat koulutukset, joissa voit tutustua tarkemmin hakeutumiseen, sisältöön, toteutukseen ja opiskelijan valintaperusteisiin.

Tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta saat alla olevista koulutusten tiedoista. Tutustu koulutuksiin. Jos alla ei ole avoinna etsimääsi koulutusta, voit tiedustella koulutuksista opintosihteeriltä.

Haku