Hyppää sisältöön

Torninosturinkuljettaja

Tutkinto:Ammattitutkinto
Koulutusala:Nostotyö, Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Suorittamalla talonrakennusalan ammattitutkinnosta osan torninosturin kuljetus osoitat, että hallitset torninosturinkuljettajan työhön liittyvät vaatimukset. Koulutuksessa perehdyt nosturin toimintaan, tarkastuksiin, kunnossapitoon ja turvallisiin työskentelytapoihin sekä kehität ajotaitoasi. Lisäksi opintoihin kuuluvat viikoittaiset ja päivittäiset kunnossapitotarkastukset, pienehköt huollot, sähköisten ja mekaanisten toimintahäiriöiden paikallistaminen ja sekä valmistavat työt ja oman työkohteen järjestyksen ylläpito. 

Torninosturinkuljettajan ammattitutkinto soveltuu sinulle, jolla on työkokemusta rakennusalalta, nostotöistä tai teollisuudesta, missä tehdään nostotöitä nosturilla.  Torninosturinkuljettajalta vaaditaan hyvää terveyttä ja näkökykyä (stereonäkö), halua työskennellä yksin ja kykyä työskennellä korkealla sekä motivaatiota.  

Tutkinnon perusteet (opintopolku.fi)

Mihin torninosturinkuljettaja työllistyy?

Torninosturinkuljettajat työllistyvät rakennusalalle tai satama-alueille.

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku