Hyppää sisältöön

Rakenteiden saumaaja

Tutkinto:Sertifikaatti, Suomen Laatusertifiointi ry
Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Tavoite


Koulutuksen tavoitteena on varustaa opiskelijat tarvittavilla taidoilla ja tiedoilla, jotta he voivat suorittaa saumaustöitä ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Lisäksi heidän tulee pystyä läpäisemään henkilösertifiointiin liittyvä teoriatentti ja työnäyte. Henkilösertifiointi tarjoaa luotettavan menetelmän pätevyyden osoittamiseksi tilaajille.

Rakenteiden saumaajan henkilösertifiointi on suunnattu henkilöille, jotka tekevät joustavien saumaustarvikkeiden avulla saumaustöitä tai toimivat näiden töiden työnjohtotehtävissä.

Koulutuksen, kirjallisen kokeen ja työnäytön hyväksytysti suorittanut voi hakea henkilösertifiointia Suomen Laatusertifiointi Ry:lta.  Lisätietoja sertifioinnista: https://www.laatusertifiointi.fi

Sisältö

Koulutus koostuu teoriapäivästä ja näyttötyöstä, joka suoritetaan aidolla työmaalla. Koulutuspäivän päätteeksi järjestetään kirjallinen tentti, jonka osallistuja hyväksytysti suoritettuaan voi antaa työnäytön todellisessa saumaustyökohteessa, kunkin kanssa sovittuna ajankohtana viimeistään 12kk kuluessa tentin suorittamisesta.

Hinta

Koulutuksen hinta 620 € + 24 % alv . Suomen Rakennussaumausyhdistyksen jäsenille etuhintaan 550 € + alv 24 %. Sisältäen koulutuksen, koulutusmateriaalin, näytön pääkaupunkiseudulla, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Koulutusmaksu laskutetaan koulutuksen alettua.

Koulutuksen peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku