Hyppää sisältöön

Rakenteiden kosteudenmittaaja

Tutkinto:Sertifikaatti, 5 op, Eurofins Expert Services
Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Kohderyhmä

Rakennusalan suunnittelu-, valvonta- ja tuotantohenkilöstö, viranomaiset, kunto- ja vauriotutkijat.

Tavoite

Rakenteiden kosteudenmittaajalta edellytetään rakennusteknistä osaamista ja riittävää tuntemusta rakenteista ja rakennusmateriaaleista. Koulutus antaa tarvittavat tiedot ja taidot Eurofinsin sertifikaatin vaatimusten mukaisten teoriatenttien ja työnäytösten suorittamiseen. Näyttökohde on hankittava itse.

Henkilöllä tulee olla joko rakennustekninen peruskoulutus tai vähintään 3 vuoden työkokemus talonrakennusalalta. Tämä pätevyysvaatimus koskee rakennusalan suunnittelu-, valvonta- ja tuotantohenkilöstöä, viranomaisia sekä kunto- ja vauriotutkijoita.

Sisältö

Sertifikaattikoulutuksen kesto vähintään neljä (4) päivää. Näyttötyö on annettava kahden (2) vuoden sisällä sertifikaattikoulutuksen teoriaosuudesta. Rakentamisen sertifikaattia tulee hakea viimeistään kahden (2) vuoden sisällä todistuksen päiväyksestä.

Koulutuksen, kirjallisen kokeen ja työnäytön hyväksytysti suorittanut voi hakea henkilösertifiointia

Hinta

Koulutuksen hinta 1860 € + alv 24 %. Sisältäen koulutuksen, koulutusmateriaalin, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Koulutusmaksu laskutetaan koulutuksen alettua.

Koulutuksen peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan

Näin haet sertifikaattia

Koulutus on Eurofins Expert Services:in sertifikaattiin tähtäävä koulutus.

Sertifikaattikoulutuksen ja näyttötyön suorittamisen jälkeen voit hakea sertifikaattia. Sertifikaattia tulee hakea kahden vuoden sisällä todistuksen päiväyksestä. Rekisteröidy www.omasertifikaatti.fi –palveluun ja täytä hakemus. Rakentamisen sertifikaatin perustiedot julkaistaan hakukoneessa Sertifikaattihaku.fi.

Eurofins Expert Services -video

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta, hakeutumisesta ja hakuprosessista niiden yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku