Hyppää sisältöön

Rakennusten tiiviydenmittaaja

Tutkinto:Sertifikaatti, Eurofins Expert Services
Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat kuntotutkijat, energiakatselmoijat ja korjaussuunnittelijat. Rakennusten lämpökuvaajat. Viranomaiset. Rakennusalan suunnittelu- ja tuotantohenkilöstö.

Tavoite

Rakennusten tiiviydenmittaajan henkilösertifiointiin valmentava koulutus tarjoaa valmiuksia arvioida rakennuksen ilmavuotopaikkoja mittaustulosten perusteella ja suorittaa Eurofinsin sertifikaatin vaatimusten mukainen teoriatentti ja työnäyte. Näyttökohde on hankittava itse.

Koulutus on suunnattu ammatillisen pätevyyden osoittamiseen sekä lisä- ja täydennyskoulutukseksi kuntotutkijoille, energiakatselmoijille, korjaussuunnittelijoille, rakennusten lämpökuvaajille, viranomaisille sekä rakennusalan suunnittelu- ja tuotantohenkilöstölle.

Sisältö

Sertifikaattikoulutuksen kesto vähintään viisi (5) päivää. Näyttötyö on annettava kahden (2) vuoden sisällä sertifikaattikoulutuksen teoriaosuudesta. Rakentamisen sertifikaattia tulee hakea viimeistään kahden (2) vuoden sisällä todistuksen päiväyksestä.

Hinta

Koulutuksen kokonaishinta 3159 € + alv 24 %. Koulutuksen hinta ilman 3 pv peruskurssia 1860 € + alv 24 %. Sisältäen koulutuksen, koulutusmateriaalin, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Koulutusmaksu laskutetaan koulutuksen alettua.

Koulutuksen peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista.

Näin haet sertifikaattia

Koulutus on Eurofins Expert Services:in sertifikaattiin tähtäävä koulutus.

Sertifikaattikoulutuksen ja näyttötyön suorittamisen jälkeen voit hakea sertifikaattia. Sertifikaattia tulee hakea kahden vuoden sisällä todistuksen päiväyksestä. Rekisteröidy www.omasertifikaatti.fi –palveluun ja täytä hakemus. Sertifikaatti julkaistaan Sertifikaattihaku.fi – hakukoneessa.

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta, hakeutumisesta ja hakuprosessista niiden yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku