Hyppää sisältöön

Rakennusfysiikka

Tutkinto:Pätevyydet, asiantuntijakoulutus
Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Koulutus rakennusfysiikasta on tarkoitettu eri rakennusalalla toimiville henkilöille, jotka haluavat syventää tietämystään rakennusfysiikan periaatteista. Koulutuksessa käsitellään käytännönläheisesti rakenteiden ja rakennusmateriaalien toimintaa ja ominaisuuksia. Koulutus sopii suunnittelijoille, valvojille, mittaajille (kuten lämpökuvaajille, tiiveysmittaajille ja kosteusmittaajille), koordinaattoreille ja muille rakennusalan ammattilaisille.

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille valmiudet arvioida rakenteiden toimintaa ja tunnistaa rakennusfysikaalisia riskejä eri vaiheissa hanketta.

Koulutuksen sisältö:

Koulutuksen hinta

760 € + alv 24 %. Koulutusmaksu sisältää koulutuksen ja materiaalit sekä aamu- ja iltapäiväkahvitukset sekä lounaat. Koulutusmaksu laskutetaan koulutuksen alettua.

Koulutuksen peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku