Hyppää sisältöön
Pihasuunnitelman piirtäminen

Pihasuunnittelun täydennyskoulutus

Tutkinto:
Koulutusala:Puutarha-ala
Opetusmuoto:Lähiopetus
Paikkakunta:Nurmijärvi

Lisää asiantuntemusta pihasuunnitteluun

Oletko puutarha-alan ammattilainen, joka haluaa laajentaa osaamistaan ja perehtyä syvällisemmin pihasuunnitteluun? Tässä on mahdollisuutesi! Tämä pihasuunnittelun lisäkoulutus on suunniteltu erityisesti viherrakentamisen ja asiakaspalvelun parissa työskenteleville puutarha-alan ammattilaisille.

Koulutus kestää 7 viikkoa ja tarjoaa kattavan ja käytännönläheisen perehdytyksen pihasuunnittelun saloihin. Se sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat kehittää osaamistaan asiakaslähtöisissä, ekologisissa ja kestävissä pihasuunnitelmissa. Osallistujilla tulisi olla mahdollisuus harjoitella suunnittelutaitojaan pienellä omakotitalon tontilla, mieluiten tasamaalla.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään laajasti erilaisia aiheita, mukaan lukien:

Koulutuksen tavoitteet

Kurssilla opit laatimaan yleissuunnitelman ja istutussuunnitelman sekä periaatteellisia ja pienimuotoisia rakennepiirustuksia. Koulutus sisältää myös käytännön harjoituksia, havainnollistavia rakenneleikkauksia ja havainnekuvia valmiista suunnitelmista.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 800 € + ALV 24 %, yhteensä 992 €

Koulutus toteutetaan alkuvuodesta. Tarkempia tietoja ajankohdasta, hakeutumisesta ja toteutuksesta löydät alta avoimesta koulutushausta.

Haku