Hyppää sisältöön

Palokatkoasentajan henkilösertifikaatti

Tutkinto:Sertifikaatti, Eurofins Expert Services
Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Tavoite

Palokatkoasentajan koulutuksen tavoitteena on kasvattaa palokatkoalalla työskentelevien asentajien tietoisuutta rakenteellisen paloturvallisuuden merkityksestä kiinteistöjen kunnossapidossa, sekä henkilö- että materiaalivahinkojen ehkäisyssä. Koulutus myös valmistaa osallistujat suoriutumaan Eurofinsin sertifikaatin vaatimuksista, jotka sisältävät teoriatentin ja työnäytön. Opiskelijan tulee hankkia itse sopiva näyttökohde.

Koulutus on suunnattu asentajille, jotka jo työskentelevät alalla ja joilla on vähintään kahden vuoden rakennus- tai kiinteistöalan työkokemus, tai todistettavasti vähintään kuuden kuukauden työkokemus palokatkoalalta. Hakeutujalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Sisältö

Työnäyttö järjestetään työmaaolosuhteissa, aidossa asennuskohteessa.

Hinta

Suomen Palokatkoyhdistys ry:n jäsenyrityksen työntekijät 500 € + alv 24 %.

Ei jäsenyrityksen työntekijät 750 € + alv 24 %.

Sisältäen kahden päivän koulutuksen, koulutusmateriaalin, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaat sekä yhden työnäytön arvioinnin Uudenmaan alueella. Koulutusmaksu laskutetaan koulutuksen alettua.

Koulutuksen peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan

Näin haet sertifikaattia

Sertifikaattikoulutuksen ja näyttötyön suorittamisen jälkeen voit hakea sertifikaattia. Sertifikaattia tulee hakea kahden vuoden sisällä todistuksen päiväyksestä. Rekisteröidy www.omasertifikaatti.fi –palveluun ja täytä hakemus. Sertifikaatti julkaistaan Sertifikaattihaku.fi – hakukoneessa.

Eurofins Expert Services Henkilösertifiointi -video

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku