Hyppää sisältöön
Pakettiautonkuljettaja purkaa kuormaa

Pakettiauton-kuljettaja

Tutkinto:Ammatillinen perustutkinto, osatutkinto
Koulutusala:Kuljetusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa, Turku

Pidätkö ajamisesta? Haluatko työskennellä kuljetustehtävissä?

Tämä pakettiautonkuljettajan koulutus on osatutkinto palvelulogistiikan perustutkinnosta. Koulutus avaa oven vaihtelevaan ja itsenäiseen työhön, joka vaatii sekä taitoa tien päällä että erinomaisia vuorovaikutustaitoja asiakaspalvelutilanteissa. Tässä koulutuksessa sinulla on mahdollisuus suorittaa tutkinnon osa logistiikan perustutkinnosta, joka voi toimia ponnahduslautana moniin erilaisiin logistiikan ja kuljetusalan tehtäviin, mukaan lukien palvelulogistiikantyöntekijän.

Pakettiautonkuljettajan työstä voit halutessasi edetä korttiluokankorotuksilla kuorma-auton, linja-auton tai yhdistelmäajonauvonkuljettajaksi. Mitä sitten haluatkaan kuljettaa!

Millaista on pakettiautonkuljettajan työ?

Pakettiautonkuljettajat ovat asiakaspalvelun ammattilaisia, jotka vastaavat tuotteiden turvallisesta ja tehokkaasta kuljettamisesta asiakkaille. Kuljettajat työskentelevät kuriiripalveluissa, joissa toimitetaan ja kerätään erilaisia tuotteita, kuten kaupan, teollisuuden ja rakennusalan tuotteita.

Hae opiskelemaan

Pakettiautonkuljettajan koulutusta toteutetaan Vantaalla sekä Turussa. Onpa lähtötilanteesi mikä tahansa, koulutuspolku löytyy varmasti.

Tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta saat alla olevista koulutusten tiedoista. Tutustu koulutuksiin.

Haku