Hyppää sisältöön

Tutkinto:Ammattitutkinto
Koulutusala:Maarakentaminen
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Nurmijärvi

Paalutuskoneenkuljettajan koulutus antaa valmiudet itsenäiseen paalutustyöhön, edellyttäen kahden vuoden työkokemusta ennen näyttöjä. Koulutus räätälöidään aiemman osaamisen perusteella. Sen tavoitteena on valmistaa osallistuja toimimaan itsenäisenä paalutuskoneen kuljettajana ja suorittamaan Maarakennusalan ammattitutkinnon onnistuneesti.

Koulutus toteutetaan SGY:n Paalutustoimikunnan ja TTS Työtehoseuran yhteistyönä. Koulutus alkaa
henkilökohtaistamiskeskustelulla, joka sovitaan, kun olet täyttänyt ilmoittautumisen. Siinä sovitaan tarkempi
toteutustapa ja koulutuspäivien ajankohdat. Koulutus sisältää osallistujan tarpeesta riippuen 4–10
koulutuspäivää sekä työmaanäytöt. Keskimäärin suoritusaika on noin vuoden.

Mihin maarakentaja työllistyy?


Paalutuskoneenkuljettaja on ammattilainen, joka on erikoistunut käyttämään paalutuskonetta paalujen asentamiseen ja kiinnittämiseen rakennustyömailla. Tämä ammatti liittyy rakennusalalle, ja paalutuskoneita käytetään yleensä rakennusten perustusten vahvistamiseen ja stabiliteetin parantamiseen.

Paalutuskoneenkuljettajat työllistyvät tyypillisesti rakennusalan yrityksiin, paalutuksiin erikoistuneisiin yrityksiin tai itsenäiseksi ammatinharjoittajaksi. Paalutuskoneenkuljettajat tarvitsevat yleensä erityiskoulutuksen ja ammattitaidon paalutuskoneen turvallisessa käytössä. Työllisyysmahdollisuudet voivat vaihdella alueittain ja rakennusteollisuuden suhdanteiden mukaan. Rakennusalan ammattilaisille on yleensä kysyntää, kun taloudet kasvavat ja rakennusprojektit lisääntyvät.

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku