Hyppää sisältöön

Merkkiainetutkija-PRO henkilösertifikaatti

Tutkinto:Sertifikaatti, Suomen Laatusertifiointi ry
Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Tavoite

Merkkiainekoetutkija-PRO-koulutuksen tavoitteena on valmentaa osallistujat suunnittelemaan merkkiainekoekokeiden toteutusta, toimimaan pätevinä merkkiainekoekokeiden suorittajina ja arvioimaan tuloksia. Koulutus tarjoaa ammatillisen pätevyyden osoittamiseen sekä lisä- ja täydennyskoulutukseen liittyviä valmiuksia tiiviydenmittaajille ja lämpökuvaajille.

Kohderyhmänä ovat kuntotutkijat, rakenteiden tiivistäjät, rakennusten tiiviysmittaajat ja rakennusalan laadunvarmistushenkilöstö.

Koulutuksen, kirjallisen kokeen ja työnäytön hyväksytysti suorittanut voi hakea henkilösertifiointia Suomen Laatusertifiointi Ry:lta.  Lisätietoja sertifioinnista: https://www.laatusertifiointi.fi

Sisältö

Hinta

Koulutuksen hinta 380 € + alv 24 %. Sisältäen koulutuksen, koulutusmateriaalin, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Koulutusmaksu laskutetaan koulutuksen alettua.

Näyttötyö ja tentti 200 € +alv 24 % erillisenä tenttipäivänä Sarkatie 1, Vantaa

Koulutuksen peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku