Hyppää sisältöön

Märkätilojen vedeneristäjän henkilösertifikaatti

Tutkinto:Sertifikaatti, Eurofins Expert Services
Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Märkätilojen vedeneristäjän sertifikaattikoulutus koostuu teoriaosuudesta, näyttötyöstä ja kirjallisesta kokeesta. Opiskelija vastaa näyttötyökohteen hankinnasta. Märkätilojen vedeneristäjän sertifikaattiin vaaditaan rakennusalan työkokemusta 18 kk. Sertifikaatin myöntää Eurofins Expert Services Oy.

Koulutukseen voivat osallistua henkilöt, jotka työskentelevät märkätilojen vedeneristäjinä ja joilla on aiempi alan koulutus tai vastaava työkokemus.

Sisältö

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle sellaisia valmiuksia, että hän pystyy tekemään märkätilojen vedeneristystöitä tämän päivän ohjeiden ja määräysten mukaisesti sekä suoriutumaan sertifikaatin vaatimusten mukaisista kirjallisesta kokeesta ja työnäytöstä. Näyttökohde on hankittava itse.
Koulutus, kirjallinen koe ja näyttö suoritetaan suomen kielellä. Kirjallisen kokeen voi suorittaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Hinta

Näyttö 150 € +alv 24 % + matkakulut näyttöpaikalle.

Koulutuksen peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan

Näin haet sertifikaattia


Sertifikaattikoulutuksen ja näyttötyön suorittamisen jälkeen voit hakea märkätilojen
vedeneristäjän sertifikaattia. Sertifikaattia tulee hakea kahden vuoden sisällä
todistuksen päiväyksestä. Rekisteröidy www.omasertifikaatti.fi –palveluun ja täytä
hakemus https://omasertifikaatti.fi/
Rakentamisen sertifikaatin perustiedot julkaistaan hakukoneessa Sertifikaattihaku.fi.

Eurofins Expert Services Henkilösertifiointi -video

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku