Hyppää sisältöön

Märkätilojen vedeneristäjän henkilösertifikaatti

Tutkinto:Sertifikaatti, Eurofins Expert Services
Koulutusala:Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Vantaa

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat rakennus- ja urakointiliikkeiden työnjohtajat, vastaavat työnjohtajat ja työpäälliköt sekä tekniset isännöitsijät, valvojat ja rakennuttajat, joilla on riittävä kokemus tai koulutus.

Tavoite

Märkätilatöiden valvojan henkilösertifikaatti koulutuksen tavoitteena on varustaa opiskelija tarvittavilla tiedoilla ja taidoilla toimia märkätilojen valvonta-, työnjohto- ja rakennuttamistehtävissä sekä uudisrakennus- että saneerauskohteissa. Lisäksi tavoitteena on läpäistä Eurofinsin sertifikaatin vaatimukset täyttävä teoriatentti ja työnäyte. Opiskelijan tulee itse hankkia sopiva näyttökohde.

Sisältö

Hinta

Koulutuksen hinta 1 370 € + alv 24 %. Sisältäen koulutuksen, koulutusmateriaalin, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. Koulutusmaksu laskutetaan koulutuksen alettua.

Näyttö 450 € +alv 24 % + matkakulut näyttöpaikalle.

Koulutuksen peruutusehdot

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan

Näin haet sertifikaattia


Koulutus on Eurofins Expert Services:in sertifikaattiin valmentava koulutus.

Sertifikaattikoulutuksen ja näyttötyön suorittamisen jälkeen voit hakea sertifikaattia. Sertifikaattia tulee hakea kahden vuoden sisällä todistuksen päiväyksestä. Rekisteröidy www.omasertifikaatti.fi –palveluun ja täytä hakemus https://omasertifikaatti.fi/
Rakentamisen sertifikaatin perustiedot julkaistaan hakukoneessa Sertifikaattihaku.fi.

Eurofins Expert Services Henkilösertifiointi -video

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku