Hyppää sisältöön

Maarakentaja

Tutkinto:Ammatillinen perustutkinto
Koulutusala:Maarakentaminen, Rakennusala
Opetusmuoto:Päiväopetus
Paikkakunta:Nurmijärvi, Vihtijärvi

Työssäsi maarakentajana teet rakennusten perustustöitä, sekä ympäristö- ja maisemointitöitä. Osaat myös rakentaa, peruskorjaa ja ylläpitää kunnallistekniikkaa, teitä, katuja ja ulkoalueita. Kaivuutöissä toimit koneiden kaivutöiden ohjaajana ja osaat käyttää rakennustyömaan perustyövälineitä, oikeita työtapoja ja materiaaleja.   

Alan työtehtävissä sinulta vaaditaan työkokonaisuuksien ja materiaalituntemuksen hallintaa, piirustusten luku- ja mittaustaitoa, riittävää fyysistä kuntoa, työympäristön havainnointia, sekä yhteistyökykyä. Maarakentajana pidät ulkona työskentelystä ja osaat toimia maarakennustyömaan vaihtelevissa olosuhteissa 

Valmistumisen jälkeen voit työskennellä esimerkiksi maarakennus-, talonrakennus-, viherrakennus- ja kiinteistöhoitoyrityksissä tai julkisella sektorilla valtion ja kuntien palveluksessa.  

Alkavat opinnot

Etsitkö päivitystä nykyiseen osaamiseesi? Tarjoamme laajan valikoiman ammatillisia koulutuksia. Saat tarkempia tietoja kunkin koulutuksen aikataulusta ja hakeutumisesta alla olevista yksilöidyistä tiedoista. Katso alkavia koulutuksia:

Haku